Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Cunoaștem mulți baschetbaliști de la Craiova. Sunt jucători periculoși”

Eduard Popa

Eduard Popa
20.10.2018

dan fleseriu craiova sibiu

CSU Sibiu va avea parte de o deplasare destul de dificilă în etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin, grupa valorică A, în compania celor de la SCM U Craiova.

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a prefațat duelul cu Craiova:

„Acum că suntem doar opt echipe în această urnă valorică, cred că va fi un meci dificil. Întâlnim o echipă cu nişte jucători pe care îi cunoaştem. Pe Igor, pe Troupe care este unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut, cu un procentaj foarte bun de la 3 puncte. Sunt jucători periculoşi. Îl întâlnim pe Curry care ne-a făcut viaţa grea în semifinala de acum 2 ani, el fiind jucătorul Stelei pe atunci. Îl mai întâlnim pe Boone, care anul trecut în etapa de la Sibiu, ne-a făcut din nou viaţa grea, cu acel moment în care din cauza lui s-a accidentat Copers. Aşa că ştim că ne aşteaptă un meci cu o echipă care are jucători pe toate poziţiile, o echipă care a reuşit să câştige şi ea în etapa trecută la Dinamo, la fel ca şi noi. Sper că băieţii noştri vor fi super motivaţi şi că vor face un meci bun. Sper totuşi că suntem în creştere faţă de primele două etape şi că ne putem apropia din nou victoria”, a spus Dan Fleșeriu, pe contul oficial de facebook al clubului.

SCM U Craiova – CSU Sibiu se joacă sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 19:30. Partida va putea fi urmărită pe Digi Sport 4.

*foto: Ana Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!