Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: „Cupa României este ceva aparte și oricine poate învinge pe oricine”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.04.2019

Dan Fleșeriu, antrenorul lui BC CSU Sibiu, a tras concluzile la finalul partidei câștigate de echipa sa în semifinalele Cupei României contra lui Dinamo Știința București, scorul 82-78.

„Un meci așa cum mă așteptam, greu. Știam că sfertul patru este cel mai bun al lor și nu am fost liniștit nici când am avut 12 puncte în sfertul trei. Deși părea că nu au nicio șansă să revină, au revenit. Au și condus. Noi am reușit să revenim înapoi, în special datorită defensivei. Când am reușit să luăm distanță sau să revenim, a fost datorită apărării. Chiar dacă am primit 78 de puncte, cred că băieții și-au făcut treaba suficient de bine.”

Întrebat despre numărul mare de mingi pierdute, antrenorul a răspuns:

„Am avut foarte multe turnovers și foarte puține libere în prima repriza, doar două. Este adevărat că nici Dinamo nu aruncase prea mult, doar de șase ori. A fost un joc mai neglijent din partea noastră. Mă bucur că la final, atunci când contează, băieții și-au făcut treaba bine și Dinamo nu a putut fi cu mintea atât de limpede și i-am făcut să greșească”

Dan Fleșeriu a vorbit și despre plusurile, pe care echipa sa le putea avea dacă apela la Kevin Hardy:

„Am marcat pe contraatac, în prima repriză mai mult și nu a fost foarte rău. Cu siguranță am fi fost mai buni la recuperare și la viteza de joc. Am avut totuși 42 de recuperări, din care 14 ofensive, în acest meci, totuși cât de bine să mai fie.”

La final, antrenorul Sibiului a fost întrebat dacă are vreo preferință pentru finală și a răspuns astfel:

„Aș prefera să joace 4-5 reprize de prelungire. Glumesc. Ambele echipe sunt favorite pe hârtie. Cu ambele am mai jucat, poate nu în formula completă, am reușit să câștigăm și să terminăm în fața lor în campionatul regulat. Dar repet, Cupa României este ceva aparte și oricine poate învinge pe oricine. Iată că o echipă de locul 8 a avut șansa să învingă echipa de pe locul 1.”  

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!