Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu:”Din toate recuperările ofensive nu am reușit să marcăm suficiente puncte pentru a ne face viața ușoară.”

Mara Mihăilescu, Andreea Vlase

Mara Mihăilescu, Andreea Vlase
22.12.2018

dan fleseriu

CSU Sibiu a reușit să învingă în duelul contra celor de la SCM Timișoara, după o partidă extrem de spectaculoasă, decisă în ultimele minute ale sfertului patru, scor final 99-87.

La finalul confruntării din Sala Constantin Jude din Timișoara, tehnicianul sibienilor, Dan Fleșeriu, a spus câteva cuvinte despre această partidă:

“A fost un meci mai slab al nostru în apărare, dar foarte bun pe recuperări ofensive. Însă, din păcate, din toate aceste recuperări ofensive nu am reușit să marcăm suficiente puncte pentru a ne face viața ușoară. A trebuit să luptăm până în sfertul 4 să reușim să marcăm și de afară și să putem să ne apropiem de echipa adversă.

Timișoara joacă bine, aș spune foarte bine. Au demonstrat-o  la Cluj, unde au fost aproape de victorie, iar etapa trecută cu Pitești au arătat același joc , unde au și reușit să învingă. Astăzi au jucat din nou un baschet plăcut, și cred că sunt pe drumul cel bun.

Acum, despre noi , repet, sunt dezamăgit de apărare, nu am avut energie, nu am avut agresivitate astăzi, și nu am avut viteză de joc, exact atuurile noastre. Dar, totuși , mă bucur că și așa, arătând un astfel de joc, am reușit să marcăm aproape de suta de puncte. Îmi doresc să o ținem tot așa.”

Întrebat ce a dus, în opinia lui, la o diferență de 12 puncte, deși cu doar 5 minute înainte de final, tabela arată o diferență de un singur punct, acesta a declarat:

“Adevărul este că noi avem o bancă mai lungă, am rotit mai mult, am avut jucători puțin mai proaspeți. Precizia noastră pe ultimele 5-6 minute a fost mai bună decât a celor din Timișoara. Jucătorii de la Timișoara în ultimele 5 minute încercau să creeze individual, noi incercam să construim împreună și am creat  totdeauna o aruncare liberă, din care, până la urmă, am și marcat. Cred că asta a făcut diferența.”

 

*SURSA FOTO: facebook CSU SIBIU

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Tot ce îmi doresc e ca Dan să termine anul cu barba asta 😉. Crăciun fericit!

    cu 5 ani în urmă (23.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!