Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Echipa mea s-a crezut învingătoare înainte de meci”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
23.04.2017

CSU Sibiu a pierdut meciul 4 al seriei cu BC Mureș și se vede nevoită să mai ducă o luptă pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, scorul fiind 2-2 la general. Mureșenii s-au impus cu scorul de 70-62, pe teren propriu, urmând ca decisivul să se joace marți, 25 aprilie, la Sibiu.

La finalul confruntării, antrenorul sibienilor a spus că jucătorii săi au pierdut pe fondul unei apărări slabe. De asemenea, a vorbit și despre cei peste 200 de suporteri care au mers să susțină echipa la Tg. Mureș, spunând că îi pare rău că CSU nu a putut să obțină o victorie pentru ei.

Cum comentați meciul 4 cu BC Mureș?

În primul rând, felicit echipa din Tg. Mureș pentru efortul pe care l-a depus. Au reușit să-și folosească experiența competițională din cupele europene și valoarea individuală a jucătorilor. Echipa mea s-a crezut învingătoare înainte de meci, n-am reușit să facem o apărare precum cea din primul meci. Nu am fost nici măcar aproape de nivelul nostru normal de agresivitate și cred că aici s-a făcut diferența.

Ați reușit să vă apropiați în ultimul sfert la un singur punct, apoi ei s-au desprins din nou. Ce s-a întâmplat acolo?

Cooper a făcut 4 faule, a trebuit să-l schimb, iar Marcel Davis a pierdut imediat 3 mingi, s-au dus iar la șase puncte. Oricum, nu e normal să stai cu 5-6 jucători în teren un meci întreg sau două meciuri și trebuie să apelez la toți cei de pe bancă.  

Spuneați că echipa din Tg. Mureș a jucat agresiv. Aveți ceva de reproșat arbitrilor?

Nu am nimic de reproșat, pentru că arbitrii au lăsat jocul la fel de liber pentru ambele echipe. Noi nu am jucat la fel de agresiv ca ei, ar fi trebuit. De obicei, noi suntem cei care jucăm agresiv. Din păcate, însă, noi am căzut în capcana viselor noastre, că vom câștiga fără probleme.

Cum va fi meciul 5?

La fel de intens ca joi, ca astăzi (nr. ieri) și cu 50% șanse de câștig pentru oricare dintre echipe.  

Cât de mult va conta atmosfera din Sala Transilvania?

Contează extrem de mult. Și astăzi am avut peste 200 de oameni de la Sibiu. Nu am reușit să câștigăm pentru ei și îmi pare extrem de rău. Dacă ar fi un lucru de care să-mi pară rău după acest meci, în afară de faptul că am jucat execrabil în apărare, îmi pare rău pentru suporterii noștri care au bătut atâta drum și, indiferent de oră, au reușit să vină să ne susțină. Repet, șansele cred că vor fi 50-50. 

Meciul 5 se va disputa marți, 25 aprilie, de la ora 19, va fi transmis în direct pe Digisport. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

11 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    🤕🙃🤕
    Asta cred ca e declaratia dupa meciul 2... cum sa te plangi de aparare cand tu ai sub 40 de puncte in sf. 4, iar adversarul cu 6-7 mai multe. Ofensiva a fost problema. Am jucat lent, static, fara idei. Fara cuvinte.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex:

      declaratia lui Fleseriu
      Chiar asa a declarat aseara. Vezi inregistrarea video de pe site-ul www.bcmures.com

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu lucianl:

      Ofensiva
      Asa este gyke, doi jucatori de la Mures au avut 4 faule pe durata a doua sferturi si noi nu am fost in stare sa facem o patrundere pentru a provoca un fault sa-i scoatem din joc. Degeaba reusim sa tinem adversarul sub 70 de puncte si noi nu marcam mai nimic.

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      Ofensiva
      Asa este,nu am facut un meci bun,dar si asa din momentul cand ne-am apropiat la un pnc.ne-am pierdut cu totul,nu ne-a mai iesit NIMIC! sper ca am (mai)invatat ceva ieri.Am incredere in Dan!HAI CSU!

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    defensiva tre sa bata musai ofensiva
    Cred ca Dan a vrut sa zica faptul ca noua ne trebuie o aparare in halul ala de crancena, sarbeasco-greceasca, incat sa suplinim lipsurile evidente pe care le avem pe faza ofensiva, atacul pozitional fiind sublim dar lipsind cu desavarsire.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Deageaba
      ...otravim fantanile. Cand tu nu dai 40 de minute in 3 sferturi, repet, iar adversarul iti da doar doua cosuri in plus, eu zic ca e ridicol sa te legi de aparare, cu tot respectul pentru Fleseriu. Hai sa ne uitam la finala fetelor, sau daca vreti, la meciul de ieri de babybaschet a lui fiu-meu unde echipa lor a dat vreo 50 de puncte in 4 sferturi de 8 minute...

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Greu
    Din pacate nu stim sa atacam pozitional. Nu cred ca se mai poate face ceva pana Marti. Ne chinuim efectiv la fiecare atac. Igor parca nu mai este acea minte limpede. Davis mai mult ne incurca.
    Se pare ca Fleseriu are si el limitele lui. Eu zic ca ne-am aparat foarte bine in toate meciurile insa daca nu stii sa marchezi poti muta camionu in 3 secunde.
    Muresul a inceput sf 4 cu ambii pivoti avand cate 4 greseli personale. Daca fortai patrunderile sa scoti greseli la ei acum eram in semifinale. Il admit mult pe Dan insa ii este greu singur acolo.
    Daca aveam o conducere inteligenta si potenta aducea in iarna un shooter bun de 3 puncte nu un partener de antrenament. Suntem destul de limitati pentru meciul de Marti. Din pacate Lale si Davis nu ne ajuta mai deloc. Putem trece de ei doar daca toti jucatori , dar absolut toti vor face marti un meci mare.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    CSU
    Acum chiar nu mai este loc de greseli, marti baietii vor trebui sa lupte efectiv pentru fiecare minge, altfel obiectivul nou....cupele europene va fi doar un vis frumos.Cred ca obiectivul acesta, cupele europene este o presiune in plus pe jucatori, poate era mai bine sa fim intai in semifinale si apoi declaratia cu noul obiectiv. Muresul va veni sa-si dea sufletul pe teren...sper doar ca baietii nostri sa stie ce ii asteapta si sa se ridice la nivelul meciului....sper ca Dan sa stie sa-l capaciteze pe Davis, a facut un meci mai slab ieri dar sa nu uitam ca este foarte tanar, fara experienta....trebuie sustinut si incurajat in asa fel incat sa prinda incredere, daca el va juca bine, secondat bineinteles de ceilalti...atunci avem sanse. Va fi foarte greu dar nu imposibil.Hai CSU!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu lucianl :

    Victorie
    Nu stiu ce o sa facem sau cum o sa facem marti, dar trebuie sa castigam.
    Hai CSU!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    ;)))
    N-a mers apararea deloc. Noroc cu spectacolul ofensiv. :)))

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    BC MUREȘ
    Marți trebuie sa ne calificăm din nou in semifinale. Doamne ajută!
    Hai Bc Mureș!

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!