Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: ”Ei au, probabil, cel mai bun jucător român”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
23.03.2019

danfleseriu

CSU Sibiu urmează să primească vizita celor de la CSM CSU Oradea, într-un duel ce va fi în prim-planul etapei a 8-a a fazei a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Cu doar câteva ore înainte de startul meciului, pe pagina oficială a sibienilor a fost postată  declarația tehnicianului gazdelor, Dan Fleșeriu, care a prefațat această partidă:

“Campioana en-titre, pentru prima dată în formulă completă în jocurile cu noi, cred că va fi un joc deosebit de dificil pentru noi și va trebui să dăm absolut tot ceea ce putem în momentul asta pentru a reuși încă o victorie pe teren propriu. Cu siguranță au jucători experimentați, au jucători care pot să facă diferența, au probabil cel mai bun român, Giordan Watson, dar cred că și noi avem armele să îi putem opri și vom face tot posibilul să ne recuperăm după înfrângerea pe care am suferit-o contra celor de la SCM U Craiova. Cu siguranță echipa noastră nu e cea care și-a arătat fața la Craiova și aici avem ceva de demonstrat.”

În acest moment, CSU Sibiu se află pe prima poziție în clasamentul Grupei Roșii, cu o victorie în plus față de cei de la U-BT Cluj Napoca, dar și un meci disputat în minus și este, de asemenea, neînvinsă pe teren propriu în acest sezon competițional.

Partida va avea loc la Sala Transilvania din Sibiu, începând cu orele 19:35, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

 

*SURSA foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!