Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Galațiul este singura echipă care a rămas neînvinsă de noi”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.03.2018

După o pauză de o lună de la ultima partidă oficială în campionat, BC CSU Sibiu joacă un nou meci în Liga Națională, în compania celor de la CS Phoenix Galați, sâmbătă, 3 martie.

Înaintea partidei, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a declarat că speră într-o victorie a formației sale, CS Phoenix Galați fiind singura echipă din competiția internă pe care galben-albaștrii nu au reușit să o învingă în acest sezon.

„A fost o lungă perioadă de pauză, în care am avut și o săptămână liberă, dar am revenit și de 10 zile ne antrenăm destul de bine. Sper că băieții au dus lipsa meciurilor și vor  intra în teren cu ”poftă” de a juca. Probabil ritmul de joc va fi puțin afectat, până când reintrăm înapoi în forma de jocuri, dar ne așteaptă o perioadă în care nu vom duce lipsă de meciuri oficiale și vor fi, unele dintre ele, foarte grele, până la cele din Top 6. Galațiul, în tot acest timp, a avut un meci oficial. Ar mai fi avut unul, dar a fost amânat din cauza vremii. Sper să reușească să ajungă la timp pentru meciul de sâmbătă și să avem o partidă cât se poate de bună. Galațiul este singura echipă care a rămas neînvinsă de noi. Nu vom uita lucrul acesta și sper să rezolvăm problema aceasta sâmbătă”, a spus antrenorul prinipal al BC CSU Sibiu.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și CS Phoenix Galați se joacă sâmbătă, de la ora 18, la Sala Transilvania, și va fi transmis live pe FrbTv și pe www.prosport.ro.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!