Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Jucăm ultima etapă, o finală, sau un meci care ar putea fi o finală oricând”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.04.2018

Dan Fleșeriu, antrenorul formației BC CSU Sibiu, a prefațat meciul decisiv de pe teren propriu cu U-BT Cluj, partidă care va desemna câștigătoarea sezonului regulat 2017-2018 din LNBM. 

Pentru a începe play-off-ul de pe prima poziție, sibienii trebuie să învingă pe rivala din Cluj-Napoca sau să nu piardă la o diferență mai mare de 7 puncte. 

„Jucăm ultima etapă, o finală, sau un meci care ar putea fi o finală oricând, în urma căreia se va decide câștigătoarea sezonului regulat. Este un meci foarte important pentru noi, pentru suporterii sibieni și trebuie să îl abordăm cu maximă seriozitate. Suntem într-o oarecare cădere de formă, am făcut un meci foarte slab la Timișoara și sper ca până la ora meciului să reușim să ne adunăm și să arătăm așa cum trebuie să fie și să joace o echipă care speră la câștigarea campionatului regulat. După acest meci începe play-off-ul, care este ca și un nou campionat, unul care nu are, de cele mai multe ori, legătură cu tot restul campionatului. Sperăm să pornim de pe poziția 1, deși play-off-ul va fi extrem de greu pentru oricare dintre echipele de pe primele patru poziții”, a declarat tehnicianul, citat de site-ul oficial al clubului sibian. 

Sala „Transilvania” din Sibiu va găzdui marele derby dintre galben-albaștri și alb-negri, sâmbătă, 28 aprilie, cu începere de la ora 17:00. Confruntarea va fi transmisă în direct de FRB TV. 

Avancronica meciului poate fi citită AICI

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • Virjil :

    Felicitari
    Felicitări digi...pt voi doar oradea conteaza...bine ca nu transmiteți vreun meci de badminton

    cu 5 ani în urmă (28.04.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    U-BT
    Se joacă pentru locul 1 și 2 iar cei de la Digi au ales să nu transmită acest derby . Urât din partea lor. Hai U-BT

    cu 5 ani în urmă (28.04.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea cikosh :

    Digi Oradea
    Voi aveți BTTv.... A scuze frBTv....

    cu 5 ani în urmă (28.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!