Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Mă bucur pentru locul întâi, dar în playoff ne va aștepta un cu totul alt campionat”

Eduard Popa

Eduard Popa
01.04.2019

dan fleseriu sibiu

CSU Sibiu a reușit o victorie importantă pe terenul celor de la SCM U Craiova, scor 75-59. La capătul acestui meci, sibienii și-au asigurat locul 1 la finalul sezonului regulat.

Despre aceste lucruri a vorbit și Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, la finalul partidei:

„Era un meci important pentru noi pentru că cu această victorie am reușit să obținem primul loc. Presiunea a fost puțin pe umerii băieților, dar am jucat destul de bine. Am făcut o apărare agresivă care ne-a ajutat să le oprim jocul. Mă bucur pentru victorie, pentru locul 1 la sfârșitul sezonului regulat. Asta nu ne dă deocamdată nimic, dar după 20 de ani să prindem contur și în realitate. Să sperăm că vom putea duce până la capăt, dar la începutul playoff-ului știm cu toții că ne așteaptă un alt campionat. Așteptăm să vedem cine vor fi oponenții noștri din primul tur de playoff și atunci ne vom putea pregăti mai bine. Deocamdată urmează aproape două săptămâni până la cupă în care trebuie să ne pregătim și mai bine, să atingem forma maximă, să jucăm finala și să o câștigăm”, a spus tehnicianul sibian, pentru pagina oficială de facebook a clubului.

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!