Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Mergem la Pitești să facem un meci bun”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.11.2017

 

După victoria obținută pe teren propriu în fața campioanei U BT Cluj-Napoca, CSU Sibiu joacă, vineri, în deplasare, la Pitești. Înaintea partidei, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a vorbit despre gradul de dificultate al acestui meci, spunând că jucătorii săi vor întâlni o echipă îmbunătățită a Piteștiului.

„Ne așteaptă un meci greu la Pitești, ultimul din seria de meciuri cu echipe din top 6 în sezonul trecut. Jucăm cu o echipa mult îmbunătățită a Piteștiului care a făcut niște transferuri foarte importante în vara aceasta. Au multe arme puternice de atac, unde înscriu cu ușurință și, până la meciul cu Craiova, au fost în top 3 la apărare. Noi suntem obișnuiți deja cu meciuri cu echipe puternice și chiar daca ne-am antrenat la Târgoviște, Sala Transilvania fiind ocupată iar lotul este în continuare incomplet, ca și în ultima partidă, cu Clujul, mergem la Pitești să facem un meci bun, care să ne ofere șansa de a profita de punctele noastre forte. Sunt convins că va fi un nou meci de angajament maxim, atât fizic, cât și psihic”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Partida se joacă de la ora 18, în Sala Trivale Pitești, și va fi televizată pe Digi Sport 4. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Victoria
    Sper int-un meci bun,cu Pratt in teren. Hai CSU!!!

    cu 6 ani în urmă (02.11.2017) Raspunde
  • I <3 Sibiu :

    ...
    Pratt nu mai e suspendat de federatie normal ar trebui sa joace. Hai CSU!

    cu 6 ani în urmă (02.11.2017) Raspunde
  • I <3 Sibiu :

    Vesnica problema
    nu pot sa nu remarc o problema vesnica la Sibiu pe care a evidentiat-o si Fleseriu: Sala"sporturilor" Transilvania e vesnic ocupata cu targuri de haine si alte spectacole ce nu au nicio legatura cu sportul. La fel ca inainte de meciul cu Timisoare echipa noastra se antreneaza prin alte orase.... si noi vrem performanta... no comment

    cu 6 ani în urmă (02.11.2017)
    • tzontzolino:

      re
      Si pun pariu ca alte sporturi au conditii mai bune, iar sportul care umple sala din Sibiu se antreneaza tocmai la Targoviste. E pacat, ca Sibiu merita un titlu cat mai curand. Decat Cluj sau Steaua anul acesta, prefer sa castige Sibiu daca nu noi :)

      cu 6 ani în urmă (03.11.2017)
    • BC CSU Sibiu raz:

      campionatul
      daca vreti tu titlul la Pitesti, atunci macar sa jucati cu noi finala ;)

      cu 6 ani în urmă (03.11.2017)
    • BC CSU Sibiu raz:

      vreti = vrei
      am niste degete boante, trebuie sa imi iau un tel cu ecran mai mare

      cu 6 ani în urmă (03.11.2017)
    • I <3 Sibiu:

      ....
      impresia mea e ca nici alte sporturi nu au conditii mai bune la sibiu, sunt mai importante alte interese, sa speram ca o sa se mai schimbe lucrurile

      cu 6 ani în urmă (04.11.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!