Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: "N-am arătat nici măcar 50% din ceea ce facem de obicei"

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
25.04.2019

CSU Sibiu obţine prima victorie în runda inaugurală din Play-off împotriva echipei Dinamo Ştiinţa Bucureşti reuşind să remonteze un deficit de 9 puncte la ultima pauză pentru a se impune în final cu 81-75.

Dan Fleseriu

Dan Fleșeriu s-a arătat nemulţumit echipa să nu a beneficiat de mai multe aruncări libere precum şi de abordarea elevilor săi:

Un meci greu aşa cum mă aşteptam pe care noi nu l-am abordat cu atitudinea la care speram şi ne-am făcut practic singuri meciul greu. Am avut 47 de aruncări libere, extrem de multe pentru un meci dar cred că am fi meritat să avem 60-70 pentru că Dinamo a jucat extrem de agresiv şi de data asta noi n-am arătat nici măcar 50% din ceea ce facem de obicei. Alta ar fi fost faţa jocului dacă probabil eram şi noi la fel de agresivi. Sper că sâmbătă vom face un meci mai bun. Băieţii au înţeles că nicio echipă nu este suficient de slabă în play-off încât doar să ne prezentăm şi să câştigăm meciul şi niciodată asta nu se va întâmpla, sper să avem un meci mai bun.

Referitor la acest al doilea semnal de alarmă în ultimele două săptămâni (CSU Sibiu s-a impus destul de greu şi în semifinala Cupei României: 78-72), antrenorul sibian a comentat:

Nu e vorba de semnale de alarmă ci e vorba de o echipă care are jucători de calitate şi o tactică care le funcţionează: ne faultează la fiecare pas pe care-l facem, mai ales continuă cu agresivitatea aceasta după fluierul arbitrului. Nu-mi place deloc stilul ăsta dar este o tactică care pentru ei dă roade şi care îi face să se apropie de noi. Sper că vom şti mai bine să răspundem la meciul următor la această tactică.

Legat de faptul că în sfertul al treilea echipa a marcat doar 11 puncte şi că a ales să joace cu un singur pivot, domnia sa a adăugat:

Am făcut toate combinaţiile posibile astăzi, am schimbat foarte mult. Băieţii totuşi se resimt încă după finala Cupei, se resimt după accidentări. Am avut am avut 3 sau chiar 4, pot să-l pun şi pe al patrulea la socoteală, accidentaţi. A fost prima dată când a trebuit să fac o schimbare în lot nevoit de o accidentare aşa că se resimte. Dar noi trebuie să avem grijă să câştigăm chiar jucând slab.

Întrebat dacă Philmore va rămâne în afara lotului şi pentru partida de sâmbătă, tehnicianul gazdelor nu a oferit un răspuns clar:

Nu ştiu, vom vedea cum va evolua, eu sper să poată să joace şi probabil că altul dintre jucători va sta.

Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!