Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ne așteaptă un meci extrem de dificil, cu multă implicare fizică a jucătorilor”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
27.01.2018

 

CSU Sibiu primește astăzi vizita celor de la BCM U FC Argeș Pitești. În tur, argeșenii s-au impus pe teren propriu, iar acum antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu speră că echipa sa va putea să câștige meciul programat în această seară, în Sala Transilvania.

Tehnicianul sibian este de părere că urmează un meci dificil pentru formația sa.

„Ca și meciul împotriva Timișoarei, urmează un meci foarte greu, acasă, cu o echipă care ne-a învins în tur, chiar dacă într-o fază în care nu mai era timp de joc, practic era ultima fracțiune de secundă a meciului. Ne așteaptă un meci extrem de dificil, cu multă implicare fizică a jucătorilor. Noi venim  după o perioadă în care am avut meciurile cele mai grele, cu echipele cele mai bune din campionat, ne-am descurcat destul de bine până acum. E foarte important ca jucătorii să rămână concentrați și conștienți că doar dacă reușim o apărare cel puțin la nivelul ultimului joc, vom avea șanse să câștigăm. Piteștiul are jucători buni pe toate pozițiile, are români buni, are aruncători de la distanță extrem de valoroși, care la ultimul meci nu au reușit să își arate calitățile, și cu siguranță vor veni mult mai bine pregătiți pentru meciul cu noi”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Partida dintre BC CSU Sibiu și BCM U FC Argeș Pitești începe de la ora 17:45 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3.

 

 

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!