Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Nu am arătat ca o echipă de pe locul 1”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.04.2018

BC CSU Sibiu a cedat partida jucată pe Bega cu BC SCM Timișoara, scor 84-70. Liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin a contat doar în primul sfert al confruntării, după care partida a fost una fără istoric.

Dan Fleșeriu a vorbit despre acest joc și a afirmat că elevii săi au așteptat un cadou din partea timișorenilor, unul care nu a venit:

„Un meci în care băieții noștri au jucat cu o intensitate extrem de scăzută. Din păcate am fost mult prea relaxați. Am așteptat ca Timișoara să ne ofere victoria pe tavă. Timișoara spre surprinderea jucătorilor mei și spre binele lor nu au făcut acest lucru. Bravo lor că au jucat foarte bine. Din păcate acesta este rezultatul și vom vedea ce putem face pentru a ne reveni sâmbătă.”

Întrebat despre revenirea lui Kevin Capers, Dan Fleșeriu a spus că trebuia să-l vadă în acțiune pe jucătorul înainte de playoff. Tehnicianul nu a fost foarte încântat de prestația americanului, la fel cum nu a fost mulțumit nici de ceilalți jucători ai săi:

„A revenit Capers. Nu a făcut un joc strălucit, ca toată echipa mea. A trebuit să-i dau șansa să văd dacă poate din punct de vedere fizic, înainte să ajungem în playoff. Am făcut și multe alte experimente, toate eșuate și rezultatul de astăzi acesta a fost. Nu am arătat ca o echipă de pe locul 1. Vom vedea dacă vom putea face mai mult etapa viitoare.”

BC CSU Sibiu a ratat șansa de a-și asigura prima poziție la finalul sezonului regulat. Sibienii vor juca „finala” pentru locul întâi în ultima etapă, pe teren propriu cu U BT Cluj-Napoca.

foto: Andreea Vlase

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Nu prea a mai rămas nimic de zis, nu merităm locul 1, deși nu știu dacă e vreo echipă care să-l merite, la cum s-a jucat în Top 6.
    Toate echipele par extrem de obosite, fără prea multe resurse, sunt chiar curios cum vor arăta meciurile în playoff și sunt convins că terenul propriu va avea un rol foarte important.

    cu 5 ani în urmă (25.04.2018)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Propriul teren
      Pentru noi cel putin e ...totul. In acest top 6 aproape ca nici nu am existat in deplasare. Cu mici exceptii, am fost invinsi foarte clar, fara nici o problema.

      cu 5 ani în urmă (26.04.2018)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Problema Sibiului in deplasare e, dupa parerea mea, maniera de arbitraj. Cand Sibiul joaca acasa jocul e lasat mult mai liber, iar Sibiul fiind o echipa atletica isi sufoca de multe ori adversarii prin pressing. In momentul in care arbitrii incep sa fluiere mai exigent s-a dus avantajul. Incep sa ia PF-uri si ofera multe libere adversarilor.
      Eu cel putin asta am observat. Daca se intampla in play-off ca arbitrii sa fluiere si la Sibiu exigent atunci chiar vor fi probleme cu invincibilitatea pe propriul teren.
      Sa nu ma intelegeti gresit, nu tin arbitrii cu Sibiul ci au o maniera diferita de arbitraj iar celelalte echipe nu sunt obisnuite asa : daca e tras sau impins in prima faza asteapta sa se fluiere nu se asteapta ca jocul sa continue. Acea ezitare de multe ori ii costa.

      cu 5 ani în urmă (26.04.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!