Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Nu trebuie să fim exuberanți după această victorie”

Valentin Todea, Bogdan Isailă

Valentin Todea, Bogdan Isailă
15.12.2018

 

Formația galben-albastră s-a impus cu scorul de 107-82 împotriva echipei craiovene, într-un meci disputat în fața propriilor suporteri. La finalul confruntării din arena sibiană, antrenorul de la CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a oferit o declarație amplă în fața presei:

„Un meci în general bun, cu excepția sfertului doi, în care am încetinit foarte mult în apărare. Am început cu o apărare bună, foarte agresivă, am reușit să-i controlăm în primul sfert foarte bine, dar sfertul doi a fost puțin îngrijorător. În sfertul trei risipa de energie pe care ei au făcut-o până la mijlocul meciului s-a văzut și am reușit să dominăm partida. Mă bucur că băieții au depus efort mult, mă bucur că nu avem nicio accidentare și că reușim să dominăm prin agresivitate deocamdată pe oricine la noi. Era echipa de pe locul întâi, aveam o revanșă de luat după ce am pierdut în tur acolo și sunt încântat de ce am văzut astăzi în teren. Sper că reușim data viitoare să ne apărăm mai bine și să limităm la 75 de puncte echipele care ne vizitează.

Chiar și Craiova ne-a putut opri în sfertul doi, ne poate opri Oradea oricând, are la fel de multă energie ca și noi în ultimul timp și joacă foarte bine, și evident Clujul oricând și pe oricine pot să bată, chiar dacă momentan joacă mai lent. Nu trebuie să fim exuberanți după această victorie, trebuie să ținem nivelul de joc și să creștem de aici, pentru că nu cred că ne-am atins potențialul maxim.

Avem cel puțin 2 jucători pe fiecare poziție, în așa fel încât ei să nu trebuiască să stea extrem de multe minute în teren. Nu ar trebui să fie prea greu să menținem un nivel ridicat de joc datorită acestui fapt. Evident, vor fi și căderi, și să sperăm că de acestă dată nu vor mai fi căderi în play-off, vom face tot posibilul să nu se întâmple asta.”

Tehnicianul și-a oferit opinia și referitor la adversarul din această seară:

„Craiova va rămâne în primele 4, au deja multe victorii avans față de echipele care s-ar putea clasa pe locul cinci, deci evident Craiova va fi una dintre semifinaliste dacă celelalte echipe nu își schimbă loturile. Poate Piteștiul se poate bate, nu știu dacă Steaua va rezista până la capăt sau nu, nu știu dacă își vor mai aduce jucători.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!