Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „O echipă valoroasă precum Clujul nu putea lăsa nepedepsite ratările noastre libere”

Eduard Popa

Eduard Popa
04.06.2018

fleseriu u bt cluj csu sibiu

U-BT Cluj-Napoca a trecut de CSU Sibiu pe teren propriu, scor 95-89, în primul meci al finalei mici din Liga Națională de Baschet Masculin.

Antrenorul oaspeților, Dan Fleșeriu, a vorbit despre dezamăgirea de a scăpa printre degete această victorie și despre cum vede în continuare seria cu U-BT Cluj:

„Un meci pe care noi l-am început bine, cu energie mai mult decât cei de la Cluj. Din păcate în momentul când cei de la Cluj au crescut intensitatea în apărare, chiar și mult peste limitele regulamentului, ne-am pierdut și au reușit să revină în meci. Până la pauză au revenit la 3 puncte și a fost semnul că nu vom reuși să controlăm meciul până la sfârșit. În sfertul și până la mijlocul sfertului 4 am făcut un joc din nou extrem de bun. Din păcate am ratat aruncări extrem de libere, aruncări care te pedepsesc. O echipă așa valoroasă cum este Clujul era normal să nu lase nepedepsite ratările noastre. Mai avem șanse să revenim la Cluj și ar fi extraordinar din partea noastră să nu permitem Clujului să ia medalie la Sibiu”, a spus Fleșeriu, pentru pagina de facebook a clubului sibian.

Meciul 2 al finalei mici se joacă miercuri, 6 iunie, de la ora 18:00, în Sala Transilvania.

*foto: facebook CSU Sibiu

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    cum adica
    chiar si mult peste limitele regulamtenului?

    Si tu, Danutz?

    Mai bine ar juca baietii astia fara arbitrii, ar fi mai putine discutii si mai mult baschet. Vad ca asa la orice infrangere, hai sa dam vina pe arbitraj. Si cine? SB, una dintre cele mai fizice echipe in liga, careia in meciurile de acasa i se permite jocul fizic...

    cu 5 ani în urmă (04.06.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Mituri
    S-au mai dus pe rapa 2 mituri:
    1. Ubt nu are galerie nici macar cand joaca Csu. :))) Ce-o sa mai strige frustratii acum?
    2. #nucedam s-a transformat in acest playoff in #amcedatpsihicatatjucatoriicatsifaniimilogi

    cu 5 ani în urmă (04.06.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Fleseriu
    A exagerat cu acea exprimare nefericita. Nu acolo a pierdut meciul, ci atunci când jucătorii lui probabil au obosit și n-au mai jucat ca o echipa. Fiecare a încercat sa joace de unul singur și gata a fost. Plus ieșirea la rampa a lui Rasic. Pe de alta parte îl înțeleg pe Fleseriu, e frustrant sa tot fii aproape de un rezultat mare dar sa-l ratezi de puțin. Din păcate pt ei Sibiul nu are putetea financiara sa ajungă pana sus. Cu toată bunăvoința antrenorului și a jucătorilor, clubul este mult sub nivelul de pasiune si organizare a fanilor lor, cu excepțiile de rigoare

    cu 5 ani în urmă (04.06.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Trancer
      Au 4 superjucatori care joace aproape tot meciul. De exemplu ieri, COoper nu a iesit din teren. E normal ca prin sf 3 sau 4 sa obosească. Rezerve nu prea au decat Davis si Paliciuc. Asa nu ai cum sa joci finală.

      cu 5 ani în urmă (04.06.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      pentru conformitate
      Pratt si Kinnard au jucat 40 de minute, Coop "doar" vreo 35, dar in rest de acord, asa nu poti emite pretentii...

      cu 5 ani în urmă (04.06.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!