Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „O finală în care noi trebuie să ne autodepășim”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.05.2017

Meciul 4 al semifinalei dintre BC CSU Sibiu și Steaua CSM EximBank se joacă în această seară, de la ora 18:30. Scorul general este 2-1 în favoarea roș-albaștrilor, de aceea partida de astăzi este ca o finală pentru sibieni, care sunt motivați să dea totul pe teren pentru a duce decisivul la Sibiu. 

„Un joc, o finală în care noi trebuie să ne autodepășim, să folosim toate resursele pentru a avea din nou șansa să ducem seria în decisiv, la noi acasă! Băieții sunt pregătiți să își dea sufletul pe teren și să facă tot ce depinde de ei să câștige. Să sperăm că asta va fi suficient!”, a declarat antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, înaintea meciului 4. 

Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu csv :

    Suntem mandri de voi!
    Din pacate resursele au fost epuizate.

    cu 6 ani în urmă (10.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!