Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Pentru noi această partidă trebuie să fie o lecție”

David Istrate

David Istrate
20.10.2018

dan fleseriu craiova sibiu

După două victorii obținute în primele două etape, BC CSU Sibiu s-a deplasat la Craiova pentru un duel cu echipa locală. Gazdele au dominat jocul pe întreaga durată a sa, însă în ultimele 10 minute, „galben-albaștrii” au fost aproape de o revenire spectaculoasă. În cele din urmă, SCM U Craiova a arătat mai multă concentrare și s-a impus la o diferență de 3 puncte, scor 74-71.

După încheierea meciului, antrenorul oaspeților, Dan Fleșeriu, a oferit o declarație în care a subliniat aspectele care au dus la rezultatul obținut în polivalenta craioveană.

„Am fost aproape, dar, din păcate, în ultimul sfert, ne-a lipsit energia. În același timp, dacă în primele două sferturi am fi jucat ca în ultimul, poate am fi reușit să câștigăm. Craiova a făcut o figură foarte frumoasă astăzi, a reușit să joace mult sub panou, surprizându-ne din acest puncte de vedere. De asemenea, pivotul lor (n.r. Jason Boone, 19 puncte) a avut o evoluție excelentă, iar noi nu am reușit să îl oprim, decât în ultimele 12 minute. Băieții au luat pe final foarte multe decizii greșite, probabil din cauza oboselii și a efortului de a reveni în meci și acest lucru a fost decisiv. Tot spun că acest campionat este unul greu, că toată lumea va bate pe toată lumea și până la urmă pentru noi a fost o provocare grea să revenim de la -10 puncte și să vedem dacă suntem în stare, dacă avem valoarea și capacitatea de a veni din spate atunci când suntem conduși. Le-am avut, am reușit să egalăm și aveam șansa să preluăm conducerea însă nu am reușit iar ei au făcut-o imediat. Cred că au meritat, îi felicit pentru asta și pentru noi această partidă trebuie să fie o lecție să începem mai bine meciurile și să nu mai așteptăm finalul pentru a câștiga.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian.

Cu 2-1 la general, BC CSU Sibiu se pregătește pentru confruntarea de pe teren propriu cu CS SCM Timișoara, echipă ce a pierdut toate cele trei jocuri din acest debut de sezon.

*foto: Ana Maria Mătușoiu

15 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Gestionare
    Cred că am fost unul din cei care am avut cea mai mare încredere în acest antrenor. Sunt de părere că nu se poate impune în vestiar și are jucători pe care ii tratează diferit.
    Adică Pratt îți aruncă de 8ori la cos iar Tamulis pe care l-ai adus "Sniper" îți aruncă o singura data.
    Care mai e șmecheria? Am impresia că Pratt face ce vrea el.
    Sa spus că Lasser trebuia să fie rezerva lui Tohatan însă văd și în primele două sferturi jucam cu Hardy și Pratt conducător de joc.
    Peste tot in lume sunt jucători capricioși dar tu că antrenor trebe sa știi să lucrezi cu ei și sa fi șef în vestiar. Igor ne-a dat cu terenul în cap pe unde ne-a prins. A demonstrat că are valoare. Lasser e ridicat în slăvi pe la jumătatea sezonului și dintr-o dată nu ne-a mai fost util din niste motive care în acest moment nu au nici o susținere.
    La cum vad lucrurile în acest moment, și felul în care anumiți jucători sunt tratați....iar apar disensiuni in vestiar. Îmi pare rau dar nu miroase a bine.

    cu 5 ani în urmă (22.10.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      PG
      Tohatan a inceput titular toate meciurile daca nu ma insel dar atunci cand e schimbat cine ai vrea sa ii preia rolul, Gavriloaia si Brosser? Daca tu ai impresia ca puteai tine un jucator ca Lasser rezerva lui Tohatan te inseli amarnic. Eu stiu ca nu a picat bine infrangerea de la Craiova, am jucat execrabil dar totusi hai sa vedem realitatea nu sa vorbim pentru a ne afla in treaba.

      cu 5 ani în urmă (22.10.2018)
    • BC CSU Sibiu DonJuan:

      Lucas Tohatan
      Tohatan a jucat 6min cu Dinamo, 10min cu Pitești și 9min cu Craiova. Cred că tu ești cel care te înșeli amarnic in cazul de față. Lasser putea primi liniștit 25-30min pe meci și astfel puteai schimba pe Hardy cu Pratt, nu sa îl ții pe Pratt39min la Craiova.

      cu 5 ani în urmă (22.10.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Tohatan
      Tocmai asta subliniam, nu il poti tine pe teren 20 de minute pe Tohatan, cel putin nu in acest moment.

      cu 5 ani în urmă (22.10.2018)
    Raspunde
  • willy :

    In sfarsit!
    Inca cineva care sesizeaza ce am scris in alta postare.
    Este de necrezut cum o organizatiei ca Sibiu accepta o discriminare fata proprii jucatori.
    Aici nu e vorba de straini vs romani , pur si simplu anumiti jucatori sunt tratati diferit.Dragoste , Tamulis , Gavriloaie si Tohatan.
    Sper sa see rezolve aceste lucruri deoarece organizatia voastra are avea de suferit.

    cu 5 ani în urmă (22.10.2018)
    • BC CSU Sibiu DonJuan:

      Willy???
      Brosser tu ești???:))

      cu 5 ani în urmă (22.10.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    @ willy
    Nu stiu de unde ai aparut dar pe langa faptul ca numai prostii debitezi mi se pare ca nici nu prea cunosti regulamentul.
    Cum poti sa zici ca Dragoste de exemplu e discriminat cand el a jucat 20 de minute in meciurile cu Dinamo si Craiova iar in cel cu Pitesti a fost inlocuit undeva in sfertul 4 cand aveam un avans considerabil. Mirel e om de baza dar nu ai cum sa il folosesti in prima repriza, e foarte simplu.
    Tohatan a fost folosit destul de mult dar inca nu e la nivelul la care sa il joci 20 de minute fara schimbare ( poate nici nu rezista, nu stiu). Inca nu mi-am format o parere asupra lui Gavriloaia iar de Brosser nu mai vorbesc pentru ca un jucator asa haotic eu n-am intalnit de multa vreme (parca aducea un pic Cioacata cu el desi Cornel mi se parea mai productiv.)
    Sa inchei cu Tamulis pentru ca tot vorbea colegul mai sus de Lasser, uite cate minute prinde Tamulis.. pai Lasser nu avea sanse sa joace aproape deloc in prima repriza.

    cu 5 ani în urmă (22.10.2018)
    • BC CSU Sibiu DonJuan:

      Tamulis
      Tamulis nu a venit aici pt pozitia 1. A venit "Sniper" :)). Din ce scrii tu mai sus, se înțelege că Lasser are fine primit mai puține minute decât Tamulis.
      JCN, de la tine am pretenții.

      cu 5 ani în urmă (22.10.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Am si eu pretentia
      sa citesti mai atent.Nu am scris nicaieri ca Tamulis a venit pe 1 si chiar cred ca Laser ar fi primit mai putine minute decat lituanianul. Tamulis a venit ca shooter dar a ajuns sa joace in multe momente 1 la fel cum o fac Hardy, Pratt sau Dragoste. Ma repet, Laser nu e jucator de o repriza si pe langa faptul ca nu ar fi acceptat asta cu siguranta sa il folosesti asa putin nu ar fi justificat salariul primit care cred ca era destul de consistent.
      Din pacate in momentul asta nu avem nici shooter si nu avem nici un pg adevarat. Daca pentru postul de PG nu astept nimic nou in cazul lui Tamulis ma astept sa fie schimbat in iarna pentru ca e departe de ce asteptam de la el.

      cu 5 ani în urmă (22.10.2018)
    • outsider:

      idei
      @DonJuan: "Tohatan a jucat 6min cu Dinamo, 10min cu Pitești și 9min cu Craiova."
      @JCN "Mirel e om de baza dar nu ai cum sa il folosesti in prima repriza, e foarte simplu."
      Tocmai ca Tohotan e folosit doar 10 min. max in primele 2 sferturi, poti sa joci cu Dragoste ca om mic (in teren cu Gavriloaie sau Brosser).
      Oricum am intoarce situatia Tamulis a jucat mult prea putin in meciul vs Craiova , poate si din cauza accidentarii. In plus, si cat a fost in teren nu a ajuns in situatia de a arunca.
      De data asta Pratt a facut "muci" meciul, poate si din cauza oboselii (a stat in teren tot meciul). Sigur isi ia el revansa.

      cu 5 ani în urmă (23.10.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Poti juca cu Dragoste
      si Gavriloaia/Brosser dar hai sa fim seriosi, se ridica la valoarea stranierilor?
      Sunt de acord cu faptul ca Tamulis a jucat putin dar pe mine nu m-a convins nici in pregatiri si nici in meciurile oficiale. Pe de alta parte anul trecut in debutul sezonului + pregatiri Laser era foarte slab,vom vedea ce va fi

      cu 5 ani în urmă (23.10.2018)
    Raspunde
  • willy :

    @JCN
    Daca e sa vorbim de regulament crede-ma ca, cunosc regulamentul , ce zici tu ca Dragoste e om de baza dar joaca doar in sfertul 3 si 4 mi se pare halucinant, de ce sa nu joace si in 1 sau 2 , cabd iese Tohatan intra Dragoste si Pratt sau Hardy schimba ( Gavriloaie) sa fie u23 PE teren.
    Unde ai Mai vazut jucator( Pratt) 38 de min PE teren si 8 TO?
    Unde ai mai vazut jucator( Dragoste) intra sfertul 3 si 4 continuu cand e meciul strans?
    Uita-te la ce se joaca in afara nu poate da randament un jucator cand ITI joaca 35-38 min meci de meci.
    Uita-te la celelalte echipe au rotatia mai lunga, din punctul meu de vedere ce se intampla in sanul echipei nu e benefic pt voi.( Sper sa ma insel)

    cu 5 ani în urmă (23.10.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :))
      Stai ca acum nu mai inteleg. Esti nemultumit ca avem o rotatie scurta sau esti nemultumit ca joaca Pratt 38 de minute?
      Ce se intampla in sanul echipei e in mintea ta, ca sa nu mai fie rotatie asa scurta e nevoie de bani, momentan Dan a luat ce a crezut ca e mai bun.

      cu 5 ani în urmă (23.10.2018)
    Raspunde
  • willy :

    :)
    Se pare ca nu avem aceeasi gandire,
    Daca tu ai impresia ca banii sunt problema ok :), bine ca Dinamo, Timisoara, Pitesti chiar Craiova joaca cu rotatie mai lunga.
    Da asta e, nu ne protejam identitatea nationala.
    Astept sa vad momentul cand un antrenor de la noi da credit unui roman U23 la ultima faza din joc.

    cu 5 ani în urmă (23.10.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :))
      Trebuie sa il citez pe colegul de mai sus: "Brosser tu esti ?" Vezi ca insiri pe aici idei fara nici o logica si nici nu esti consecvent. Te invit la finalul sezonului sa vezi care din cele trei echipe enumerate de tine au iesit mai bine ca Sibiul !
      Parca discutam de baschet nu de nationalism, jucatorul U23 primeste credit o repriza intreaga nu doar o faza asa ca are timp sa isi demonstreze calitatile .

      cu 5 ani în urmă (24.10.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!