Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Play-off-ul este cu totul alt campionat”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
06.04.2017

Sibienii au reușit să-și adjudece partida cu CCM CSU Oradea, scor 69-66. În urma victoriei izbutite și a înfrângerii suferite de Steaua la Cluj, CSU Sibiu a încheiat sezonul pe locul al doilea, urmând să întâlnească pe BC Mureș Tg. Mureș în play-off. 

La finalul confruntării cu Oradea, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a spus că jocul a fost chinuit, dar se bucură că jucătorii săi au reușit să se impună. 

„A fost un meci chinuit, cu lipsă de energie din partea principalilor noștri jucători, în care noi am profitat de faptul că Oradea nu a avut o miză. Mă bucur că am reușit  să câștigăm, mă bucur că până la urmă apărarea a funcționat destul de bine, minute bune, dar mă îngrijorează puțin starea de sănătate a jucătorilor. Avem câțiva dintre ei răciți, bolnavi, dar sper să îi recuperăm repede. În privința locului al doilea, Clujul a avut probleme să îi bată pe cei de la Steaua. Abia în ultimele minute au reușit. Mă bucură că a reușit și că suntem pe locul al doilea, pentru că asta înseamnă că vom avea avantajul terenului propriu, atâta timp cât vom reuși să rezistăm în competiție. Play-Off-ul este cu totul alt campionat. Târgu Mureș este echipa surprizelor. Ultimele două campionate a ajuns în finală, indiferent de poziția de pe care a plecat. Să sperăm că anul acesta, noi vom fi cei care vom reuși să îi oprim”, a declarat Dan Fleșeriu, la finalul partidei. 

Săptămâna următoare, BC CSU Sibiu va juca pe teren propriu, miercuri, 12 aprilie și vineri, 14 aprilie, primele două partide din play-off cu BC Mureș Tg. Mureș. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!