Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Probabil că va fi ultimul meci”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
24.05.2017

CSU Sibiu a condus pe CSM Oradea până în ultima secundă, dar s-a văzut învinsă după ce Will Franklin a profitat de mingea recuperată și a făcut 72-71, echipa antrenată de Cristian Achim cucerind medaliile de bronz.

Mai citiți si:

Sătmărenii i-au făcut o ofertă tentantă lui Dan Fleșeriu, însă acesta a refuzat-o.

La final, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a dat o declarație surprinzătoare, spunând că a fost, probabil, ultimul meci. Acesta nu le-a mai răspuns apoi jurnaliștilor, care au întrebat dacă se referă la ultimul său meci ca antrenor la Sibiu.  

„Nu mai contează. Dacă au validat coșul, a fost regulamentar. Problema mea este cu masa. Oamenii ăia se uitau la meci în loc să își facă datoria și nu aș mai vrea să îl văd în viața mea pe niciunul de acolo. N-au dat drumul la ceas la timp, n-au ținut scorul cum trebuie, n-au ținut 24. Au fost 100.000 de greșeli! Dar asta e, meciul l-am pierdut noi. Nu am fost în stare să marcăm, nu am fost în stare să atacăm pe ultima fază. La Steaua nu am aruncat la coș cu cine trebuie, la Oradea nu am aruncat la coș când erau 4 puncte pentru ei, astăzi e a treia oară, dau mingea la aceiași oameni și fac o greșeală. E greșeala mea. Cred că dacă îl aveam pe Cooper în teren Franklin nu mai făcea recuperarea aia niciodată. Asta este, îmi asum și probabil că va fi și ultimul meci”, a declarat Dan Fleșeriu. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Adevarat
    Declaratie corecta! Ce poate fi mai frustrant sa pierzi in ultima secunda?!....

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Oare
      In viata trebuie sa stii sa pierzi cu demnitate, iar din pacate, comportamentul lui Dan de la sfarsit nu-i face cinste.
      Sa ne vedem cu bine la memorialul Tordai.

      cu 6 ani în urmă (24.05.2017)
    • BC CSU Sibiu DonJuan:

      Nu sunt de acord
      Esti unul din userii pe care ii citesc cu drag si apreciez mereu opiniile tale.
      Sa stii ca de data asta nu sunt de acord. Scaunul spart este gestul de suparare al unui antrenor care a depus cea mai multa munca si cea mai mare pasiune dintre toti cei care fac parte din acest club.
      Sa nu uitam cati macelari am avut in anii trecuti...incepand de la antrenori si pana la jucatori. Dan Fleseriu iubeste echipa asta la fel de mult ca mine si ca tine. Nu cred ca e momentul cel mai oportun sa il tragem de urechi. Nu e un antrenor perfect insa este omul care pune suflet cu adevarat la aceasta echipa.
      Cei care au strigat ...m...e frb...sunt niste cretini.
      Felicitari Oradea.

      cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      De acord ca nu esti de acord
      Dar tot mi-a lasat un gust amar ce s-a intamplat. Si mai cred si ca asta a dat apa la moara celor cativa de la galerie care au facut ce au facut.
      Iar ceea ce s-a intamplat in astia doi ani cu echipa noastra, este aproape in intregime meritul lui.
      Sper sa fi invatat cu totii ceva din infrangerea asta si sa revenim mai demni si mai puternici la anul.

      cu 6 ani în urmă (25.05.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    bravo
    Oferte cred ca are. Nu m-ar mira sa il vedem la alta echipa din toamna. Dar deobicei nu trebuie luate in serios toate declaratiile ce se spun la cald dupa meci. Depinde de ce s-a intamplat inainte de play-off sau in timpul play-offului. Daca are deja contract semnat cu alta echipa din toamna e la revedere. Daca nu se poate linisti si vom vedea ce se va intampla. La noi nimic nu e sigur niciodata, la ce conducere de amatori si pacalici avem. Indiferent ce va fi, respect si bravo Dan Fleseriu. Esti un antrenor bun si care va lua titlul candva si la baieti.

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    Nu
    Eu cred ca se așteaptă sa fie suspendat nu ca va pleca el undeva.

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      dupa ,, ultimul meci ''
      a mai adaugat in barba ,, in acest sezon ''. Era suparat omu si multe se spun la nervi. Se va linisti si sper sa inceapa construirea unei noi echipe la Sibiu , mai valoroasa , mai lunga si omogena. Cum spunea un coleg ne vedem la mem. Tordai si dupa sa fie Eurobasket !

      cu 6 ani în urmă (24.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Manager :

    Câteva zvonuri de la mica finală
    Kevin Hardy și Dan Flaseriu anul viitor la Oradea

    https://ibb.co/dcOBiF

    Ultima apărare de Kevin Hardy și "recuperar"

    https://youtu.be/6VWNbxwXn_o

    cu 6 ani în urmă (25.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!