Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Să sperăm că pe finalul meciului reușim să ne și impunem”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.04.2017

Sibienii dispută în această seară un nou duel în compania rivalei U BT Cluj-Napoca. Antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu speră că jucătorii săi vor reuși să se mențină aproape de liderul LNBM, pe parcursul meciului, iar pe final își vor adjudeca victoria.  

„Întâlnim echipa momentului în campionatul României, cu probabil cel mai bun lot de jucători. Dar, cu siguranță, noi vom încerca, așa cum am încercat și am reușit cu Steaua, să facem și cu Clujul o apărare cel puțin la fel de agresivă și de motivată. Iar în atac vom încerca să valorificăm absolut toate slăbiciunile adversarilor, chiar dacă nu sunt multe, în așa fel încât să rămânem aproape de ei în meci și să sperăm că pe finalul meciului reușim să ne și impunem. Jucătorii sunt foarte supărați după eșecul de la Pitești. Este și normal, ne-am dorit foarte mult să fim siguri de minim poziția 3 în clasament, din păcate nu am reușit și suntem puțin demobilizați. Dar în meciurile de acasă avem suportul publicului și cu siguranță ei ne vor împinge din nou de la spate”, a declarat Dan Fleșeriu.

Partida dintre BC CSU Sibiu și U BT se joacă de la ora 18, la Sala Transilvania, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    O sa ia foc
    forumul TB dupa meci. U-BT si-o ia azi.

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Foc...
    ...FELICITARI DAN FLESERIU! CEL MAI VALOROS ANTRENOR ROMAN LA ORA ACTUALA IN LIGA NATIONALA! IATA CE A REUSIT SA FACA SINGUR PE BANCA, FARA UN SECUND... SA SPERAM CA O SA RAMANA CAT MAI MULT LA SIBIU, ACASA!!!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!