Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Să sperăm că vom reuși să facem treabă mai bună timp de 40 de minute, nu doar 30”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.03.2019

BC CSU Sibiu joacă marți, de la ora 19:00 la BT Arena, cu rivala U-BT Cluj. Derby-ul Ardealului încheie turul în Grupa Roșie din Liga Națională de Baschet Masculin. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, speră că echipa sa va intra cu maximum de energie în acest meci și că va reuși să reziste toate cele 40 de minute, nu ca la precedentul derby găzduit de sala clujeană. Cele două echipe luptă pentru primul loc în clasament la jumătatea fazei a doua a sezonului regulat.

„Un nou meci într-o sală foarte frumoasă, pe care sper să-l abordăm cu maximum de energie. Venim după 3 săptămâni în care n-am avut jocuri oficiale, doar amicale și băieții sunt, cu siguranță, nerăbdători să reînceapă meciurile oficiale.Un meci cu miză mare. Păstrarea locului 1 este miza. Toți băieții sunt apți și să sperăm că vom reuși să facem treabă mai bună timp de 40 de minute, nu doar 30, așa cum am reușit la ultimul meci de la Cluj. Sunt convins că va fi un meci frumos în care va câștiga echipa care este în formă mai bună în momentul actual”, a declarat Dan Fleșeriu pentru pagina oficială de facebook a clubului.

BC CSU Sibiu conducea cu 12 puncte la intrarea în ultimul sfert în precedentul meci de pe terenul rivalei U-BT Cluj, dar gazdele au reușit atunci un sfert patru excelent și s-au impus la final cu 84-80. Acel joc s-a disputat în ultima etapă din prima fază a sezonului regulat, în 12 ianuarie. În tur s-au impus elevii lui Dan Fleșeriu cu 85-74.  

Meciul dintre U-BT Cluj și BC CSU Sibiu se joacă marți, de la ora 19:00, la BT Arena. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!