Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sperăm, cu ajutorul publicului, să obținem rezultatele pe care le merităm”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.05.2018

BC CSU Sibiu întâlnește pe CSM CSU Oradea în semfinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația din Sibiu pleacă cu avantajul terenului propriu în seria cu trupa bihoreană. Antrenorul echipe galben-albastre, Dan Fleșeriu, a prefațat duelul cu formația bihoreană.

„Urmează meciurile din semifinala campionatului național cu Oradea care, în ultimii ani, este o echipă foarte obișnuită cu seriile din semifinale. Noi suntem a doua oară consecutiv aici și ne dorim extrem de mult să facem meciuri mai bune decât anul trecut. Suntem pregătiți să transformăm oricare dintre meciurile de la Oradea într-unul decisiv. Acest lucru ar însemna să ne câștigăm avantajul terenului propriu, pentru care am luptat atât de mult, tot campionatul. Am avut o pauză mai lungă decât Oradea, după sferturile de finală, suntem, în principiu, mai odihniți și mai pregătiți pentru meciurile acestea și sperăm, cu ajutorul publicului, să obținem rezultatele pe care le merităm, după primele meciuri din semifinale. În cadrul echipei avem câteva probleme medicale, dar la ora meciului, cu siguranță, toți jucătorii vor da maximum posibil și vor face un meci bun” a spus Dan Fleșeriu conform site-ului oficial al grupării sibiene.

Programul primelor două partide din seria dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea este următorul:

Meciul 1: sâmbătă, 19 mai, ora 17:30
Meciul 2: luni, 21 mai, ora 18:00

foto: CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!