Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper că vom fi suficient de pregătiți mental să putem câștiga meciul de acolo”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.12.2017

După o pauză de câteva săptămâni, CSU Sibiu revine în Liga Națională cu un meci în deplasare, la Galați. Sibienii vor juca pe terenul celor de la CS Phoenix Galați, duminică, 3 decembrie, de la ora 18. 

Galben-albaștrii vor intra pe teren motivați să-și adjudece victoria, după cum a spus antrenorul Dan Fleșeriu înaintea partidei. 

„Un meci greu la Galați, cu o echipă care are un istoric de patru victorii și două înfrângeri. Cu siguranță vor încerca să-și apere terenul propriu, dar noi suntem suficient de puternici încât să punem probleme oricărei echipe, am demonstrat asta deja și sper că vom fi suficient de pregătiți mental să putem câștiga meciul de acolo. Evident că mergem să încercăm o victorie, ca de fiecare dată când urmează un meci oficial, dar orice este posibil. Vom fi în formulă completă, sper că problemele de sănătate pe care încă le avem săptămâna asta să se rezolve până la ora jocului”, a declarat antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.

După deplasarea de la Galați, sibienii revin în fața propriilor suporteri, vineri, 8 decembrie, când este programat meciul cu SCM U Craiova.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!