Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper ca jucătorii noștri să dea și ultimele urme de energie în încercarea de a câștiga medalia”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.06.2018

BC CSU Sibiu încheie sezonul cu meciul decisiv pentru medalia de bronz. Sibienii au egalat după victoria de pe propriul teren și speră să avanseze un loc față de sezonul trecut și să urce pe podium. Meciul decisiv pentru a treia poziție se joacă sâmbătă, de la ora 18.

Antrenorul „vulturilor”, Dan Fleșeriu, crede că echipa sa a avut un sezon de succes, indiferent dacă se impune sau nu în decisiv.

„Este ultimul meci din sezonul acesta și sper ca jucătorii noștri să dea și ultimele urme de energie pe care le mai au în încercarea de a câștiga medalia. A nu știu câta oară spun, ar fi un pas foarte bun pentru noi față de sezonul trecut. Totuși, Clujul este o echipă foarte puternică. Jucând la ei acasă, mă gândesc că nu își vor permite să mai piardă încă o dată. Dar am mai făcut-o, am mai reușit să câștigăm acolo și pot să spun că noi vom face absolut tot ce ne stă în putință în momentul acesta să o mai facem o dată. Dacă vom reuși, vom fi încheiat un sezon de succes. Dacă nu, vom fi încheiat un sezon tot de succes, dar fără să ne depășim performanța de anul trecut”, a declarat Dan Fleșeriu pentru pagina de facebook a clubului.

Tehnicianul sibian își dorește un nou aport important din partea rezervelor. În meciul doi de la Sibiu, jucătorii veniți de pe bancă au contribuit cu 22 de puncte la victoria gazdelor.

„Sper ca jucătorii de pe bancă să ne dea cel puțin aceleași motive de bucurie ca și la meciul de acasă. Cred că aici vom putea câștiga sau nu. Depindem foarte mult de ei, ei știu lucrul ăsta. Sper doar să poată să mai facă încă o dată un meci bun”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Meciul trei al finalei mici se dispută sâmbătă, de la ora 18, la sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Acesta va fi transmis în direct pe DigiSport 3.

*foto: Dragoș Dumitru

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    mi-ar parea rau pt voi
    dar pt noi mi s-ar rupe inima :))

    nu atat pt locul ala 3, cat pt incheierea sezonului cu infrangere in meci acasa.

    sper ca si jucatorii si staful sa fie constienti de importanta castigarii acestei partide pentru suporterii care au venit meci de meci la sala sezonul asta si sa joace la victorie.

    Haide U!

    cu 5 ani în urmă (08.06.2018)
    • CSA Steaua București edmond_dantes:

      .
      Mie mi s-ar rupe...

      cu 5 ani în urmă (08.06.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Cj Sb
    Pt Cluj și un loc 3 va rămâne un eșec mare de tot. Sa fim serioși, am avut în lot jucători din nationala a doua tari puternice în baschet, am adus un jucător de mare valoare pe care l-am romanizat, am avut alți jucători de mare valoare și cu bune evoluții în Romania, o echipa de titlu care ar fi trebuit sa fie destul de lejer peste orice alta echipa (cu tot respectul pt Steaua sau Oradea, ca sa numesc doar cele mai puternice). Iar acum jucam decisiv pt locul 3 ... Ok, asta a fost, acum măcar sper sa se fi învățat din eroarea de a merge pe mana unui antrenor dedicat, dar fără experiență necesara la un anumit nivel și la anumite pretenții.

    cu 5 ani în urmă (08.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!