Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper să fim suficient de puternici să încercăm o nouă victorie cu ei”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
04.01.2018

dan fleseriu sibiu csm csu oradea

CSU Sibiu are șansa să lege a 5-a victorie consecutivă dacă se impune, în această seară, în fața celor de la CSM CSU Oradea. Antrenorul Dan Fleșeriu spune că urmează o partidă extrem de dificilă, dar speră că elevii săi vor repeta izbânda din turul campionatului, când au câștigat confruntarea de la Oradea.  

„La mulți ani și un An Nou fercit tuturor suporterilor noștri! Începem returul cu un meci greu, cu Oradea, o echipă foarte bună, chiar dacă, în ultima vreme, are ceva probleme de efectiv. Ne așteaptă, cu siguranță, un meci extrem de greu. La Oradea am câștigat la un punct, în ultimele secunde și sper să fim suficient de puternici să încercăm o nouă victorie cu ei. Sper ca spectatorii să umple sala și să facă o atmosferă bună pentru că ne vor putea ajuta și ei vor face diferența. Băieții sunt sănătoși, nerăbdători să înceapă din nou meciurile, pentru că noi am avut o perioadă mai lungă fără jocuri. Sper să intrăm bine în ritm și să facem un joc plăcut jocului, dar și eficient”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea se joacă de la ora 18 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    "go play and win" (Achim)
    Eu sper ca la ultima noastra posesie din meciul de azi sa gasim solutia corecta si sa marcam! In tur s-a balbait PG-ul cu mingea-n mana si cand n-a mai avut ce face i-a dat-o pivotului care era tinut de trei adversari... Asa am pierdut la un punct! Hai ca stim ce avem de facut, ca v-am zis-o si pe asta:))

    cu 6 ani în urmă (04.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!