Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sunt bucuros pentru victorie. Este importantă în perspectiva clasamentului”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
30.11.2015

CSU Atlassib Sibiu și-a adjudecat o nouă victorie, impunându-se pe teren propriu în fața celor de la Dinamo, cu scorul de 86-82. Victoria i-a fost dedicată antrenorului echipei, Dan Fleșeriu, care și-a sărbătorit ziua de naștere duminică.

Tehnicianul grupării de pe Cibin s-a arătat bucuros pentru victorie, a șasea consecutivă, însă a recunoscut și meritele echipei adverse.

„Știam că va fi un meci foarte greu pentru că am jucat împotriva unei echipe, poate prima dată, după Steaua, împotriva unei echipe foarte bine sudate. Antrenorul de la Dinamo și-a adus cu el jucătorii cu care a jucat în alte campionate, mai mulți ani de zile și se vede că joacă foarte bine împreună. Asta ne-a pus probleme destul de mari”, a declarat Dan Fleșeriu la finele meciului.

Fleșeriu a ținut să remarce că, la fel cum s-a întâmplat la Mediaș (n.r. etapa IX), și în partida de aseară elevii săi au lăsat garda jos în ultimul sfert, pe care dinamoviștii și l-au adjudecat cu 30 la 22. Cu toate acestea, sibienii s-au ținut tare pe poziții și nu i-au lăsat să preia conducerea, meciul terminându-se în favoarea lor.

„Sunt puțin dezamăgit de sfertul patru. După Mediaș, este al doilea meci în care pierdem sfertul patru, lucru care ni se întâmplă mai rar sau niciodată până la meciurile acestea două și va trebui să facem ceva în sensul acesta. Sunt bucuros pentru victorie pentru că este importantă în perspectiva clasamentului”, a spus Fleșeriu.

Tehnicianul pune jocul mai slab al echipei sale pe fondul unei apărări foarte bune a dinamoviștilor.

„În a doua repriză jocul nu a fost mai slab din cauza apărării noastre, ci echipa mea s-a concentrat foarte mult asupra desfacerii apărării lui Dinamo. Apărarea lui Dinamo a fost foarte bună. Ne-au prins de foarte multe ori pe contraatac și de asta n-am avut ocazia să ne apărăm”, a explicat tehnicianul grupării galben-albastre.

Dan Fleșeriu a ținut să laude și publicul sibian, care a fost din nou la înălțime în „Sala Transilvania”.

„Suntem probabil sala cu cea mai frumoasă și una dintre cele mai cunoscătoare galerii de baschet, care știe când să pună presiune pe adversar, știe când să-și ajute echipa proprie. Pentru jucătorii mei contează foarte mult aportul publicului și de când sala se umple, e foarte greu să pierzi. Spectatorii nu își dau seama cât de mult contează de fapt”, a mai spus tehnicianul. 

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!