Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sunt mândru de băieții noștri și sunt convins că ne vom bate cu ei până la capăt”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
09.05.2017


 

CSU Sibiu a pierdut meciul 3 al semifinalei cu Steaua CSM EximBank. Sibienii au avut ultima posesie și șansa de a câștiga ori de a trimite meciul în prelungiri, însă jucătorii lui Dan Fleșeriu nu au reușit să fructifice atacul și s-au văzut învinși la o posesie, scor 81-79. 

În ciuda înfrângerii, antrenorul lui CSU Sibiu a declarat la finalul meciului că este mândru de dăruirea jucătorilor săi și speră că aceștia vor avea suficientă energie pentru a face un meci bun miercuri. 

„Un meci decis la o singură posesie. Noi am avut ultima aruncare, din păcate nu am marcat. Băieții s-au bătut, nu am ce să le reproșez, au făcut risipă de efort. Sper să avem energie suficientă și pentru următorul meci. Dacă pe final reușeam să marcăm măcar în unul dintre atacuri, am avut multe oportunități, probabil că alta era situația. Oricum, am venit din urmă, am ajuns la o posesie, am avut ultima aruncare, mai mult decât atât ce să puteam să ne dorim? Sunt mândru de băieții noștri și sunt convins că ne vom bate cu ei până la capăt”, a declarat Dan Fleșeriu. 

Meciul 4 se joacă miercuri, de la ora 18:30, tot la Sala „Mihai Viteazul” din Capitală. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    CSU
    Cu multa munca si putin noroc ne vedem la meciul 5.Oricum,pentru noi voi sunteti CAMPIONII! HAI CSU!NUCEDAM!

    cu 6 ani în urmă (09.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!