Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Suntem conștienți cât de greu este meciul, dar încercăm maximum posibil”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
14.01.2017

Galben-albaștrii au făcut deplasarea la Cluj-Napoca, iar diseară dispută un nou episod din derby-ul Ardealului. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu e de părere că partida cu U-BT va fi una grea, dar spune că elevii săi vor încerca să facă un joc bun.  

„Nu avem nimic de pierdut și încercăm să facem un meci cât se poate de bun, așa cum am reușit și acasă. Din păcate, finalul le-a fost favorabil lor. Vom încerca din nou să le punem probleme, să-i surprindem cât de mult putem noi și dacă va fi posibil ca de data asta să și câștigăm, vom fi foarte fericiți. Suntem conștienți cât de greu este meciul, dar încercăm maximum posibil”, a declarat antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.  

Tehnicianul sibian le cere baschetbaliștilor săi să încerce să controleze recuperările în partida de diseară, cu U-BT.   

„Dacă am reuși să controlăm recuperările defensive, cât și ofensive, cred că am putea să ne facem viața mai ușoară. Va fi extrem de greu să te lupți împotriva lui Barro, Torok și ceilalți pivoți, mai ales dacă revine și Vlad, va fi greu. Dar avem jucători care se pot bate pentru acest obiectiv și să sperăm că vor putea rămâne suficient de mult în teren, nu vor face faule și vom putea controla”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Meciul dintre U-Banca Transilvania și BC CSU Sibiu se joacă de la ora 20, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    victorie
    Absolut orice este posibil,nu este exclus sa cîștigăm, desi dupa cum se stie Clujul are o echipa f buna. HAI CSU !!!

    cu 7 ani în urmă (14.01.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Csu ploiesti, acelasi calapod...

    cu 7 ani în urmă (14.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!