Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu: ”Suntem, evident, favoriți și sper să arătăm asta pe teren mâine.”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
12.03.2019

danfleseriu

Miercuri, 13 martie, începând cu orele 18:15, va avea loc partida tur din seria ce le pune le start pe SCM U Craiova și CSU Sibiu, partidă ce va conta pentru obținerea unui loc între cele 4 echipe care se vor lupta la jumătatea lunii aprilie pentru obținerea trofeului în Cupa României.

Cu doar o zi înainte de startul meciului, Dan Fleșeriu, tehnicianul galben-albaștrilor, a prefațat acest duel pentru pagina oficială a echipei:

“Craiova este un adversar greu . Ne-am întâlnit de trei ori sezonul acesta cu ei, însă, de data aceasta, în Cupa României, este puțin diferit. Sunt două  meciuri, contează rezultatul din primul meci foarte mult pentru a vedea abordarea pentru cel din deplasare. Echipa este pregătită, jucătorii sunt toți sănătoși, puțin încă obosiți, totuși au fost două meciuri într-o singură săptămână, acesta va fi al treilea. Sper să avem energie și să putem să punem presiune asupra echipei din Craiova, în așa fel încât să avem o distanță de puncte cât mai mare încă după primul meci. Totuși, știm, echipa Craiovei este una cu jucători foarte experimentați, nu cred că ne vom putea culca pe o ureche indiferent de rezultat. Suntem, evident, favoriți și sper să arătăm asta pe teren mâine.”

Partida va avea loc la Sala Transilvania din Sibiu și va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

 

*SURSA foto: Adrian Bugariu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu sibman :

    Nasol...
    ...Aspectul cu oboseala. Este cumva firesc sa se intample acest lucru dar ce ne facem in play off?

    cu 5 ani în urmă (13.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Relax
      ... a spus "putin obositi". Nu e nici o problema, acum avem 7 straini, plus 2-3 romani pe care poti pune oricand mana. Daca te uiti pe statistica meciului de sambata, vei vedea ca maximul de minute jucate de un jucator a fost 27 parca...
      Stam bine, am fost feriti de accidentari, nu e nici un motiv de ingrijorare.

      cu 5 ani în urmă (13.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!