Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să fim înfometați după rezultate”

Eduard Popa

Eduard Popa
20.03.2018

dan fleseriu csu sibiu

CSU Sibiu a încheiat prima fază a sezonului regulat pe prima poziție, după o nouă victorie în Sala Dinamo din Capitală. Liderul LNBM a evoluat la București numai cu baschetbaliștii români, ajutați de Jordan Williams și au câștigat meciul cu 113-50. 

Dan Fleșeriu a comentat partida cu Dinamo în termeni fair play:

”Nu poate să fie decât bine din punct de vedere al locului în clasament. Am jucat mai mult cu jucătorii tineri, am jucat doar în șase jucători ca să fim cel puțin ca la un antremanent. Îmi pare rău de situația de la Dinamo, la fel ca și de cea de la Tg. Mureș, iar jucătorii sunt nemotivați să joace la un nivel mai înalt. Noi ne-am făcut antrenamentul așa cum am vrut, băieții au răspuns destul de bine. Scorul este neimportant, la fel cum este și poziția din clasament, doar pentru statistică.”

Dan Fleșeriu a vorbit și despre parcursul echipei sale în cele 22 de etape jucate până acum

„Am arătat, deocamdată, că suntem cea mai constantă echipă din campionat, având doar 4 înfrângeri. Ceea ce urmează va fi cu adevărat mult mai greu, vor fi 10 meciuri de foc și apoi PlayOff-ul și va fi important să reușim să intrăm în Play-Off având avantajul terenului propriu. Pentru asta luptăm și sperăm că vom reuși ca și anul trecut să plecăm cu avantaj și să ni-l conservăm până la capăt. Deocamdată pot spune că sunt mulțumit, dar acest lucru nu trebuie să ne adoarmă, ci dimpotrivă, trebuie să fim mai înfometați de rezultat, așa cum sunt convins că sunt și o arată, de fiecare dată, și suporterii noștri.”

Tehnicianul sibienilor s-a arătat mulțumit și de prestația tinerilor săi jucători în această partidă:

„Tinerii jucători au dat randament destul de bun, au făcut și câteva faze bune și de apărare si de atac, dar am jucat împotriva unor jucători care acum două zile au jucat un meci în prelungiri, și de acolo poate a fost și oboseală. Este important că oricare din jucătorii noștri tineri va putea intra în meciurile grele fără să se simtă că suntem descoperiți pe acea poziție și vor ajuta. E important faptul că se antrenează împotriva unor jucători buni, jucătorii noștri străini, ei progresează și acest lucru se vede”.

Faza a doua a sezonului regulat începe săptămâna viitoare. CSU Sibiu va juca în primul meci cu BCM U Pitești, echipa care va ocupa cu siguranță locul 6.

Declarația antrenorului Sibiului a fost transmisă în format live stream pe pagina de facebook a CSU Sibiu. VEZI VIDEO AICI

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!