Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să jucăm cu mai multă ambiție și dăruire de la începutul jocului”

Valentin Todea

Valentin Todea
24.10.2018

Sala Transilvania din Sibiu gazduiește astăzi, începând cu ora 18, meciul dintre formația din localitate și BC SCM Timișoara, contând pentru etapa a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Antrenorul gazdelor, Dan Fleșeriu, a prefațat confruntarea, într-un scurt interviu postat pe pagina de facebook a echipei sibiene:

„Noi venim după o înfrângere, după un meci extrem de slab al nostru la Craiova, și lucrul acesta trebuie să îl schimbăm în principal, trebuie să jucăm cu mai multă ambiție și dăruire de la începutul jocului și să punem multă, multă presiune pe jucătorii de la Timișoara.

Precum restul echipelor din primele 8, Timișoara și-a format un grup solid, încă nu a reușit să câștige meciuri, dar a marcat destul de multe puncte și în ultimele două etape. Noi vom încerca să îi limităm, iar dacă vom reuși să îi ținem sub 70 de puncte, cred că vom avea șanse să obținem victoria de această dată.”

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!