Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să luptăm pentru fiecare minge”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.04.2017

CSU Sibiu joacă în această seară meciul 4 al seriei cu BC Mureș. După ce joi s-a impus în prelungiri, formația sibiană conduce cu scorul de 2-1 la general.

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, se așteaptă ca partida din această seară să fie la fel de dificilă ca precedenta și spune că jucătorii săi vor trebui să lupte pentru fiecare minge.

 „Meciul 4 cu Târgu Mureș mă aștept să fie la fel de greu și de intens, din punct de vedere fizic, ca și ultimul joc. Trebuie să îndreptăm câteva deficiențe în apărare și să menținem nivelul de energie la cote ridicate. Avem probleme din punct de vedere fizic și cu accidentările, dar dacă ne limităm greșelile în atac și ne concentrăm mai bine în apărare sper că vom face un joc bun. În sala din Târgu Mureș doar echipa gazda poate fi favorită, în asemenea jocuri importante, dar noi trebuie să luptăm pentru fiecare minge și să fim lucizi și concetrați pe toată durata partidei. Nu cedăm!”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Meciul se joacă de la ora 20 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 4. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    csu sibiu
    Acum chiar nu mai este loc de greseli, marti baietii vor trebui sa lupte efectiv pentru fiecare minge, altfel obiectivul nou....cupele europene va fi doar un vis frumos.Cred ca obiectivul acesta, cupele europene este o presiune in plus pe jucatori, poate era mai bine sa fim intai in semifinale si apoi declaratia cu noul obiectiv. Muresul va veni sa-si dea sufletul pe teren...sper doar ca baietii nostri sa stie ce ii asteapta si sa se ridice la nivelul meciului....sper ca Dan sa stie sa-l capaciteze pe Davis, a facut un meci mai slab ieri dar sa nu uitam ca este foarte tanar, fara experienta....trebuie sustinut si incurajat in asa fel incat sa prinda incredere, daca el va juca bine, secondat bineinteles de ceilalti...atunci avem sanse. Va fi foarte greu dar nu imposibil.Hai CSU!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!