Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ultimele 2-3 zile au fost foarte lungi, băieții sunt nerăbdători să joace”

Eduard Popa

Eduard Popa
27.05.2019

Dan Fleșeriu: „Ultimele 2-3 zile au fost foarte lungi, băieții sunt nerăbdători să joace”

dan fleseriu csu sibiu

CSU Sibiu va debuta astăzi în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, în compania celor de la CSM CSU Oradea. 

Înainte de prima partidă a finalei, anntrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a făcut o scurtă declarație cu privire la acest ultim act, într-un live studio găzduit de sibieni, în care s-a aflat alături de antrenorul oaspeților, Cristian Achim:  

„Ultimele 2-3 zile au fost foarte lungi. Băieții sunt nerăbdători să joace. Cu siguranță vor fi meciuri strânse, cu angajament fizic foarte mare, cu încărcătură psihologică foarte mare, dar sunt meciuri pe care le-am visat și dorit de la începutul sezonului. Le-am și spus băieților că ar trebui să ne simțim ca atunci când ne-am întors din cantonamentul din Serbia și am vrut să începem o dată campionatul și meciurile oficiale. Băieții sunt sănătoși, nu avem probleme de efectiv și sperăm să jucăm cu determinare, cu atitudine foarte bună. Suntem pregătiți sută la sută”, a spus Dan Fleșeriu.

Prima partidă a finalei LNBM se joacă astăzi, de la ora 18:00, cu casa închisă. Meciul va fi transmis și pe Digi Sport 4. 

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!