Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Un meci pe care noi va trebui să îl câștigăm, fiind acasă, și având prilejul de a ne distanța față de Steaua”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.03.2018

BC CSU Sibiu revine în Sala Transilvania, după ce în prima etapă din Top 6 LNBM a câștigat pe terenul BCM U Pitești cu scorul de 98-81. Liderul din Liga Națională de Baschet Masculin primește vizita lui CSM Steaua EximBank, o echipă cu pretenții.

Antrenorul formației sibiene, Dan Fleșeriu, a prefațat jocul de pe propriul teren cu vicecampioana României:

„Urmează un meci greu cu Steaua care vine după două victorii împotriva celor mai importante candidate la titlu, Oradea și Cluj. Un meci pe care noi va trebui să îl câștigăm, fiind acasă, și având prilejul de a ne distanța față de Steaua. Ei au în echipă 8 străini, nu știm încă pe care dintre ei îi vor folosi în meciul cu noi, dar, cu siguranță, oricare dintre ei vor fi foarte puternici. Băieții noștri sunt sănătoși, au arătat o energie bună în meciul de la Pitești, sper să putem continua cu aceeași energie și să facem un meci foarte, foarte bun, în special din punct de vedere defensiv”, a spus Dan Fleșeriu pentru site-ul oficial al grupării „galben-albastre”.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM Steaua EximBank este programată mâine, 30 martie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Transilvania și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 4.

foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!