Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Uneori au fost agresivi dincolo de limitele regulamentului” (Video)

Eduard Popa, Bogdan Isailă

Eduard Popa, Bogdan Isailă
09.02.2019

dan fleseriu sibiu craiova

Dan Fleșeriu a comentat victoria obținută de CSU Sibiu, scor 77-68, în etapa a patra a Grupei Roșii din Liga Națională de Baschet Masculin. Tehnicianul sibian a vorbit despre agresivitatea adversarilor săi. 

„Ne-am propus să câștigăm sub orice formă de joc va fi. Știam că va fi un meci foarte greu, știam că ei vor fi agresivi. Am zis că mă aștept la asta. Uneori au fost agresivi dincolo de limitele normale ale regulamentului. Știam că vor fi așa, dar toate echipele vor fi așa pentru că asta e singura lor șansă să ne pună probleme și ne-au pus probleme. Mă bucur că am rezistat, că am avut o apărare bună, că am reușit să ținem pentru a doua oară consecutiv o echipă sub 70 de puncte, ceea ce este unul dintre obiectivele noastre în acest Top 6. E bine venită vacanța care urmează și când ne întoarcem sperăm să o ținem tot așa în Cupa României și în playoff.”

CSU Sibiu conduce în acest moment în LNBM, cu 14 victorii și 4 înfrângeri. Fleșeriu nu se arată însă impresionat de acest palmares: 

„Acum două sezoane am avut 7-3 în Top 6, anul trecut 5-5. Am pierdut în ultima rundă meciul de acasă. Parcurs perfect, mers perfect, chiar nu contează. Important este să jucăm în fiecare meci din ce în ce mai bine.”

Dan Fleșeriu a fost întrebat și de noua achiziție, Daniel Ewing: 

„Cu siguranță nu-i va fi ușor pentru că rotația pe care o avem acum este foarte greu să intri și să înlocuiești pe cineva. Este un jucător de foarte mare calitate, cu experiență importantă de care avem nevoie. Vor veni meciurile decisive în care trebuie să avem obligatoriu toți jucătorii apți, sănătoși. Sperăm că se va simți experiența lui Daniel”.

*foto: Adrian Bugariu/ facebook CSU Sibiu

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    hai ca o ia
    si Danut pe urmele profesorului Achim dpdv al declaratiilor. E deja a doua declaratie nasoala dupa cea de la finalul meciului cu Oradea. Macar Achim a castigat ceva, el inca nu.

    cu 5 ani în urmă (09.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Oare
      Tu nu erai în autoexil pe 24secunde.ro?
      Ai văzut meciul, ai fost atent la Boone? Dacă nu, poate că nu ar fi rău să te uiți pe YouTube.

      cu 5 ani în urmă (09.02.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      eram :))
      numa ca acolo cam vorbesc singur :))

      n-am vazut meciul, doar comentam declaratia. si nu contest neaparat partea cu agresivitatea cat partea in care spune ca asta este singura sansa a tuturor echipelor care joaca cu SB. Vezi Doamne, sa joace super agresiv, la limita sau peste limita regulamentului. Permite-mi sa nu fiu de acord.
      In sensul asta am spus ca mi se pare ceva inceput de infatuare prematura.

      cu 5 ani în urmă (09.02.2019)
    Raspunde
  • 76ers :

    ...
    Haide bre, nea Dane, chiar tu sa vorbesti despre agresivitate peste limita regulamentului?
    Nu se face asa ceva cand stii ca mereu Sibiului ii este permisa o aparare foarte agresiva si cand o data la o suta de ani ii este perimsa aceiasi aparare si adversarului apar declaratii de genul...
    Urat.

    cu 5 ani în urmă (09.02.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Fleseriu
    Agresivitate? Cred ca uiti de modul
    in care sunteti lasati sa va aparati acasa. Craiova chiar nu a avut ceva special in aparare.

    cu 5 ani în urmă (09.02.2019) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Ha,ha,ha!
    Dan a inceput sa devina comic,daca si Craiova,echipa pacii in deplasare, a devenit vreun pitbull al baschetului:))))))

    cu 5 ani în urmă (10.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Încă odată
      Ați văzut meciul aseară? Craiova a făcut un meci defensiv foarte bun, extrem de agresiv, probabil peste ce ne-am așteptat noi... Singurul care a depășit măsura a fost Boone, care pesemne a uitat că acum un an în sala asta i-a pus capăt carierei lui Capers.

      cu 5 ani în urmă (10.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!