Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu despre CS Dinamo București: „Chiar dacă nu îmi place stilul acesta de joc, fac o treabă bună”

David Istrate

David Istrate
27.04.2019

Sâmbătă, 27 aprilie, a avut loc cel de-al doilea duel dintre BC CSU Sibiu și CS Dinamo Știința București, încheiat cu victoria gazdelor, scor 91-82. Meciul a fost diferit față de cel din urmă cu două zile, fiind controlat în mare parte de sibieni de la început până la final.

La conferința de presă organizată după încheierea partidei, Dan Fleșeriu a fost bucuros pentru victoria elevilor săi însă a fost puțin dezamăgit de modul relaxat prin care aceștia au abordat finalul jocului. De asemenea, tehnicianul sibienilor a ținut să felicite echipa adversă, cu toate că a declarat că stilul ei nu este unul care îi place.

Am reușit să câștigăm un meci pe care iarăși ni l-am făcut greu pe final. Cred că am dominat tot meciul, am avut de multe ori peste 15 puncte diferență. Dar astea sunt meciurile de playoff, diferența nu contează, contează victoria. Îmi pare rău că la sfârșit ne-am relaxat foarte mult și puteam să și punem victoria în cumpănă. Vom învăța din acest meci, cu siguranță. Îi felicit pe cei de la Dinamo pentru ambiția de care dau dovadă. Chiar dacă nu îmi place stilul acesta de joc fac o treabă bună. Vom vedea ce vom face în continuare dar plecăm ca favoriți în continuare și la Dinamo.”

În urma acestei dispute, BC CSU Sibiu o conduce cu 2-0 pe CS Dinamo Știința București și își asigură o poziție confortabilă înainte de cele două întâlniri din Capitală. Meciul 3 va avea loc joi, 2 mai, de la ora 20:00, pe terenul jucătorilor antrenați de Tudor Costescu.

*foto: Adrian Bugariu/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!