Stiri Cupa României Masculin

Dan Fleșeriu, după tragerea la sorți din Cupa României: „Nu putem să spunem că suntem norocoși”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
26.11.2017

BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara se vor întâlni în sferturile de finală ale Cupei României, din cadrul Turneului Final 8, ediția 2017-2018. Tragerea la sorți a jocurilor a avut loc astăzi.

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a spus că echipa sa nu se poate considera norocoasă după această tragere la sorți, caracterizând Timișoara ca pe o echipă bună, care dispune de jucători de calitate.  

„O tragere la sorți după care nu putem să spunem că suntem norocoși. Vom am avea un joc greu, cu o echipa bună, cu jucători de calitate pe toate posturile. Sper că în februarie, la ora jocului, vom avea tot lotul disponibil și vom putea evolua la un potențial aproape de maxim”, a declarat Dan Fleșeriu.

Dacă va ieși învingătoare din duelul cu BC SCM Timișoara, CSU Sibiu va întâlni în semifinale câștigătoarea dintre U Banca Transilvania – BCM U FC Argeș Pitești.

Turneul va fi organizat în februarie. Deocamdată nu se știe ce oraș va găzdui competiția, întrucât niciuna din cele opt formații calificate în Final 8 nu a licitat pentru organizarea turneului.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!