Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, după victoria cu U-BT: „Suporterii sunt, de fapt, sufletul, inima și tot ce reprezintă clubul ăsta”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
20.01.2018

CSU Sibiu a obținut o victorie importantă pe terenul celor de la U-BT Cluj-Napoca, câștigând cu scorul de 86-70 partida din etapa a XV-a a Ligii Naționale. Jucătorii lui Dan Fleșeriu au fost încurajați de aproximativ 300 de suporteri sibieni care au făcut deplasarea la Cluj. Fanii echipei oaspete au colorat în galben tribuna Polivalentei din Cluj-Napoca și și-au purtat favoriții spre victorie, la finalul meciului tehnicianul Sibiului spunând că ei sunt „sufletul, inima și tot ce reprezintă clubul ăsta”.

Dan Fleșeriu și-a trecut în cont a doua victorie în fața lui U-BT în acest sezon, rezultatul venind în urma unui enorm efort depus de jucătorii săi în această seară, după cum antrenorul a declarat după meci.

„Astăzi am luptat. Efectiv am luptat până la ultimul strop de energie și datorită acestui lucru am câștigat. (...) Am venit pregătiți pentru asta. Știam că le va fi greu și mă bucur că am reușit, am avut un sfert 3 senzațional. Diferența cred că s-a făcut în determinarea noastră din sfertul 3. Ei au fost surprinși de agresivitatea noastră și de viteza noastră de joc. Și la procentajele de la aruncări se vede că ei sunt obosiți, din cauza meciurilor din Cupele Europene. Noi avem un meci pe săptămână și ne-a fost mai ușor”, a spus Dan Fleșeriu.  

Tehnicianul sibian a vorbit și despre jocul celui mai bun marcator al formației sale din această seară, Lawrence Kinnard, care s-a remarcat cu 28 de puncte.  

„Kinnard și-a dat drumul în sfertul 3, așa cum ar trebui să joace. Dar fără apărarea tuturor celorlalți care au fost în teren, nu am fi putut să facem nimic. Coșurile de 3 au venit după apărări bune, tranziție bună și în urma ratărilor celor de la Cluj”, a declarat antrenorul lui CSU Sibiu.

Acesta a vorbit și despre prezența fanilor sibieni la partida cu U-BT.

„Avem onoarea și bucuria să îi avem permanent alături de noi pe suporteri, în orice sală. Astăzi au fost 250-300 de suporteri, mă bucur că îi avem alături. Ei sunt, de fapt, sufletul, inima și tot ce reprezintă clubul ăsta. Iar jucătorii îi urmează pe ei”, a spus tehnicianul sibian.  

CSU Sibiu joacă următorul meci acasă, în Sala Transilvania, sâmbătă, 27 ianuarie, în compania celor de la BCMU FC Argeș Pitești. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!