Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ioan: „Știam că trebuie să ne luăm revanșa față de meciul pierdut la Pitești”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
22.01.2018

dan ioan scm u craiova bcm u pitesti

SCM U Craiova a depășit BCM U Pitești, scor 94-79, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

SCM U Craiova a profitat de avantajul terenului propriu, a preluat conducerea încă din primul sfert și nu s-au mai dat în lături până la sfârșitul meciului.

„A fost o partida dificilă din punctul nostru de vedere. Știam că trebuie să ne luăm revanșa după meciul pierdut la Pitești. Era importantă o victorie astăzi-seară și este foarte bine, că a venit la o diferență mai mare de scor, decât diferența la care am pierdut în tur acolo. Planul nostru a fost să câștigăm acest meci, noi cu asta am pornit de la început. Le-am spus băieților atât: dacă vom reuși să ne distanțăm la o diferență care ne va oferi o anumită siguranță în privința victoriei, după aceea pe, planul 2, am vrut să avem această diferența, tocmai ca să putem fi, în caz de egalitate, peste echipa din Pitești în clasament.”, a declarat Dan Ioan, antrenorul second al oltenilor, pentru Sportul Doljean.

Astfel, SCM U Craiova obține a 8-a victorie din acest sezon și reușește să o depășească pe Phoenix Galați. În următoarea etapă, oltenii vor juca pe terenul vicecampioanei, CSM Steaua Eximbank București, duminică, 28 ianuarie.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!