Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ioan: ’Consider că Giurgiu va găsi resurse financiare şi pentru sezonul viitor‘

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
19.05.2013

Prin victoria reuşită de Dinamo vineri seara în faţa lui BC Miercurea Ciuc, scor 81-62, meciul decisiv al seriei dintre cele două formaţii se va disputa miercuri, cu începere de la ora 17:00 în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc.

Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu cel mai bun om al dinamoviştilor din meciul doi, Dan Ioan. Românul, autor a 17 puncte, este optimist înaintea ultimului meci al seriei cu Miercurea Ciuc, acesta crezând că în cele din urmă CSŞ Giurgiu îşi va reveni din colapsul financiar prin care aceasta trece.

‘Ultimul meci din aceasta serie, eu cred că va fi unul foarte disputat deoarece nici noi şi nici ei nu vrem ultimul loc în clasament. Este un meci al orgoliilor din punctul meu de vedere, iar cine va avea o apărare mai bună şi mintea limpede în atac, acela va câştiga.

Eu sunt de părere că echipa din Giurgiu va reuşi să adune sponsori şi astfel să continue şi anul viitor in Liga Nationala. Au reusit să învinga echipe puternice ale campionatului anul acesta şi cu siguranţa acest lucru le-a adus o anumită notorietate în rândul oamenilor de afaceri locali. În plus, giurgiuvenii au prins gustul baschetului şi indiferent de adversar mereu vin în numar mare la meciurile de acasa. De aceea, consider că Giurgiu va găsi resurse financiare şi pentru sezonul viitor.’

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!