Stiri Juniori U20 Masculin

Dan Ioan: “Ne dorim medalia de aur”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.04.2013

Dan Ioan

Dan Ioan a vorbit în exclusivitate pentru Total Baschet despre Turneul Final al Ligii a II-a.

Turneul Final de la Timişoara va fi unul de foarte mare anduranţă datorită faptului că vor fi 5 meciuri în 5 zile. Părerea mea este că echipa care va fi pregătită fizic bine şi care va da totul în fiecare meci va fi echipa care va câştiga.
Noi, ca şi echipă, pot spune că avem aşteptări destul de mari de la acest turneu deoarece fiecare din noi a mai participat în trecut la astfel de turnee şi fiecare din noi a şi câştigat cel puţin o medalie. Putem spune că avem o anumită experienţă în ceea ce privesc aceste meciuri cu miză. Ne dorim medalia de aur şi cred că acest lucru ne va aduce motivaţia potrivită pentru această competiţie. Dar, bineînţeles, şi celelalte echipe vor veni acolo cu gândul la acelaşi lucru, nu cred că e cineva care vine şi zice că îşi doreşte locul 6. Toate echipele calificate sunt echipe foarte bune, cu jucători de valoare şi care cu siguranţă au pregătit meciurile ce vor urma cu meticulozitate. Va fi o competiţie foarte interesantă în care detaliile mici vor face diferenţa.

Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!