Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ionescu: „Nu sunt Merlin să arunc o poțiune peste jucători sau David Coperfield să fac o magie. Am jucat exact ceea ce a pregătit Bogdan Murărescu”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.11.2017

„Urșii” au obținut prima victorie de la revenirea în Liga Națională după o perioadă tulbure, la două zile după despărțirea de Bogdan Popescu, precum și de la schimbarea de pe bancă după 9 ani când Bogdan Murărescu a fost principal.

Dan Ionescu a fost cel responsabil cu indicațiile la Timba în duelul din subsolul clasamentului, din postura de director tehnic. La finalul partidei acesta a vorbit despre lupta pe care „urșii” o duc pentru evitarea retrogradării. 

În primul rând lumea trebuie să înțeleagă că eu nu sunt Merlin să arunc o poțiune peste jucători sau David Coperfield să fac o magie. Am jucat exact ceea ce a pregătit Bogdan Murărescu. El a gândit ce trebuie să fac, eu doar am preluat din mers și am continuat această muncă.

A fost un meci mult mai greu decât părea. Este doar o primă fază dintre celelalte războaie pe care le vom avea, tot cu Dinamo și probabil cu Iașiul. Trebuie să fim obiectivi, vrem să rămânem în prima ligă și ca să facem acest lucru trebuie să învingem Iașiul și Dinamo.

Naylor și Bamba nu au fost disponibili la această partidă. Bamba a fost pe bancă, dar nu în echipament.

Ăsta este al 7-lea meci în trei săptămâni. Am jucat din 3 în 3 zile. S-a acumulat și oboseală. Pe baza oboselii au intervenit și accidentări. Băieții noștri, cei care au mai putut să joace au fost astăzi pe bancă. Restul, accidentați, sper să revină cât mai repede și să continuăm munca începută. Vă spun strict din punctul de vedere al celui care pregătește echipa. Amândoi sunt cu probleme.

Dan Ionescu asigură interimatul la Timba, dar nu știe cât va dura.

Interimar înseamnă până la numirea următorului. Știu că am avut și președinți de stat care au fost interimari 2 ani, dau un exemplu. Eu aștept să se găsească o soluție cât mai rapid. Depinde ce înseamnă interimatul ăsta. Poate să însemne din etapa viitoare, peste două săptămâni sau peste încă o decadă cum s-a întâmplat cu Bogdan.

Deși în trecut era un antrenor destul de temperamental, care se agita mult în fața băncii, la această partidă directorul tehnic a dat indicațiile de pe bancă.

Nu sunt principal, ați văzut. Nici n-am avut dreptul să conduc meciul, am stat pe bancă. Nu foarte liniștit, recunosc. Te prinde în unele faze, mai ales în momentul când se fac mari greșeli. Destul de greu, pot să spun, dar încetul cu încetul sper să mă obișnuiesc. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!