Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ionescu: „O victorie reconfortantă pentru noi în lupta evitării retrogradării”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.03.2018

Gazdele de la Timba s-au impus din nou în duelul nou-promovatelor. A fost 83-77 pentru „urși” în meciul din etapa a 19-a. Aceștia au condus și la 16 puncte, dar au avut emoții pe final.

Directorul tehnic, Dan Ionescu, a declarat după meci:

„O victorie reconfortantă pentru noi în lupta evitării retrogradării. Noi sperăm să câștigăm împotriva tuturor echipelor care sunt în zona noastră. Urmează, peste o săptămână, să mergem la Târgu Mureș, vedem ce se va întâmpla. Lupta încă nu este terminată. Vedeți că se pot întâmpla multe, deja Galațiul a început să piardă la Iași. Sper ca Iașiul să nu fie un complex pentru cei de la Galați și în continuare.

Mai sunt meciurile din partea a doua de campionat. E de bun augur această victorie. Nu mi-am dorit diferență, mi-am dorit doar victoria. Cred că diferența au făcut-o șuturile de afară și, în opinia mea, cred că ne-am bătut mai mult sub panou”, a declarat Dan Ionescu. 10-6 a fost raportul reușitelor de după semicerc.

La Timba a debutat Damjan Kandic. Noul „urs” a fost coșgheterul partidei cu 28 de puncte la care a adăugat 8 recuperări și 2 assist-uri în aproape 37 de minute.

„Kandic este un jucător experimentat. Are și el o anumită vârstă. Nu poate să țină un meci întreg, dar, atât cât a jucat, ne-a ajutat foarte mult”, a mai spus directorul tehnic al formației timișoreane, care antrenează echipa după despărțirile din toamnă.

Acesta a vorbit și despre absențele formației sale, care a avut cinci străini pe foaie. Naylor și Reljic au lipsit față de precedenta partidă.

„Reljic e momentan plecat în Serbia pentru că, știți, există problema vizelor. Nu numai la noi, se întâmplă și la alte echipe, chiar și mai mari decât noi. El încă își așteaptă viza. Sper să revină alături de noi într-un termen cât mai scurt. În ceea ce îl privește pe Naylor, nu știu. Nu l-am mai văzut de vreo două săptămâni, probabil are niște probleme, nu știu”, a concluzionat Dan Ionescu.

Pentru Timba urmează sâmbătă meciul din capitală cu Steaua, iar în 14 martie, restanța de la Târgu Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!