Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ionescu: „Problemele noastre persistă de mult timp. Nu puteam emite pretenții”

Eduard Popa

Eduard Popa
11.03.2018

dan ionescu timba

Timba Timișoara a pierdut cu CSM Steaua, scor 75-43, în etapa a XX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Antrenorul bănățenilor, Dan Ionescu, susține că echipa sa nu putea emite pretenții din cauza problemelor de efectiv cu care se confruntă. 

„Noi avem probleme cu jucători accidentați, cu jucători fără viză. Așa, la prima impresie, când vezi o echipă în 8 jucători, spui că e vai de ea. Problemele noastre persistă de mult și sper ca odată și odată să le rezolvăm. Ăsta a fost un meci în care nu puteam să emitem pretenții, ținând cont și de întâlnirile precedente între noi și Steaua. Cu Oradea sper să rezolvăm problemele, să ne vină doi jucători și să prezentăm o bancă mai lungă”, a spus tehnicianul Timbei, pentru totalbaschet.

Ionescu a vorbit și despre ideea de a impune 4 străini în loc de 6 și de sistemul de superligă pe care FRB va încerca să le implementeze din sezonul următor.

„Mi se pare o idee bună, la fel ca și cu schimbarea sistemului de joc, din ce am citit pe site-ul dvs. Părerea mea este că dacă tot se face un sistem de superligă, ar fi interesant dacă toate participantele ar avea aceleași drepturi. Aici mă refer la jucători români, jucători străini și așa mai departe.”

*foto: Mihai Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!