Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ionescu: „Putem să jucăm o repriză, două, dar n-avem rotație care să ne țină până la sfârșitul meciului”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.01.2018

BC Timba a condus cu un avans maxim de 12 puncte în duelul timișorean cu BC SCM. „Urșii” au fost în față aproape 16 minute și au egalat de câteva ori în sfertul trei. Două triple consecutive a lui Mijajlovic și câteva mingi pierdute de fundașii Timbei au rupt meciul în partea secundă.

„Noi suntem oarecum în meci în toate meciurile, dacă ați observat, până acum. Putem să jucăm o repriză, două, dar n-avem rotație care să ne țină până la sfârșitul meciului. Asta este și concluzia pe care pot să o am vizavi de meciul de azi. Nu-mi aduc eu aminte față de meciul din tur. Știu doar că sunt 15 puncte diferență și asta e. Felicitări echipei câștigătoare, își merită locul pe care îl au.

Din câte știu eu, până în 28 februarie se mai pot face transferuri. Meciurile care într-adevăr ne interesează pe noi le avem la sfârșitul lunii ianuarie. Avem următoarele în martie. Până atunci să nu ne surprindă dacă o să mai avem meciuri în aceeași structură de echipă”, a declarat după meci Dan Ionescu, cel care pregătește Timba.

Pentru galben-negrii urmează un nou meci pe propriul teren, cu SCMU Craiova, în 13 ianuarie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!