Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Moraru: "Îmi pare rău că îl voi lăsa singur pe Marcel Urban, dar la vârsta mea e riscant să continui"

Dan Oancia

Dan Oancia
09.05.2015

Dan Moraru este legat de baschetul românesc prin 50 de ani de activitate neîntreruptă ca și jucător și antrenor. După tot acest timp, profesorul care ocupă în momentul de față postul de consilier tehnic al Universității Goldiș ICIM Arad, ia în calcul o retragere. Moraru a activat la cluburi de baschet din Galați, Brașov, Dej sau Cluj, precum și o scurtă perioadă la Timișoara, iar pe Mureș este încă de mai bine de 10 ani, din 2002. 

28 de medalii, dintre care 9 de aur, 9 de argint și 10 de bronz, acesta este bilanțul care l-a reușit cu trupa din Arad. "În luna aprilie a acestui an am avut o problemă serioasă de sănătate și m-a făcut să mă gândesc la retragere. Îmi pare rău că îl voi lăsa singur pe colegul Marcel Urban, dar la vârsta mea e riscant să continui. Și dacă în doi ne-a fost atât de greu, vă dați seama ce îl așteaptă de acum pe președintele clubului. Aradul are nevoie de acestă echiă. Să nu devenim istorie ca atâtea alte sporturi, pentru că e greu să reîncepi o activitate după ce inițial ai întrerupt-o brutal", a declarat Dan Moraru, potrivit baschetarad.ro.

Performanțele reușite de clubul arădean au adus la pachet și criticile asupra sa. "De foarte multe ori am fost criticați și atunci când am fost pe podium, cum că cei din conducere nu au acționat satisfăcător, că nu știm să aducem fonduri la club, că echipa joacă slab, că selecțiile au fost făcute prost, dar noi am fost dispuși oricând să cedăm altora mai capabili prerogativele noastre. Nu ținem de scaun. Nimeni însă nu s-a oferit să ne înlocuiască. Același lucru și acum, dacă cineva se simte capabil să vină și să facă mai mult decât am făcut noi. Ușa clubului e mereu deschisă", a conchis Dan Moraru.

Foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!