Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Păltinișanu: "Noi, jucătorii, trebuie să vorbim pe teren"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.01.2013

Dan Păltinișanu a participat la prima conferință de presă în calitate de component al lui BC Mureș. El a vorbit despre încrederea acordată de clubul ardelean și despre faptul că va debuta chiar împotriva fostei sale echipe.

 "Deocamdată nu pot spune multe, noi, jucătorii trebuie să vorbim pe teren, aşa că aş vrea să arăt ce pot în această jumătate de campionat. BC Mureş a arătat că are încredere în mine, de aceea am şi ales Mureşul, sper să le răsplătesc încrederea. Sunt bine din toate punctele de vedere şi simt că pot juca mult mai multe minute decât am primit în ultima vreme la Timişoara. 

În mod sigur va fi un meci special, dar asta nu trebuie să mă afectezel. Acum sunt la Tg-Mureş şi reprezint culorile acestui club şi încerc să o fac cât mai bine indiferent de advesar." (www.bcmures.com)

Primul meci al lui Păltinișanu va avea loc pe 10 ianuarie, la Timișoara, în etapa a 16-a din Liga Națională de baschet masculin.

Foto: Kadar Zoltan 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!