Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Păltinișanu: „Toți băieții merită felicitări”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
15.02.2014

După meciul câștigat de BC Mureș în fața echipei CSU Asesoft Ploiești, Dan Păltinișanu, jucătorul mureșenilor a declarat la conferința de presă:

Nu este la mâna oricui să baţi campioana la peste 20  de puncte, pentru asta toţi băieţii merită felicitări. Antrenorul a pregătit excelent apărarea pentru această partidă, schimbând la fiecare blocaj. Probabil că nu a fost cea mai bună zi a Ploieştiului, dar cred că un rol important a avut şi echipa noastră.

Mureșenii au trecut de campioană cu scorul 81-60. Dan Păltinișanu a jucat 10 minute, în care a contribuit cu 2 puncte, 2 recuperări, și o pasă decisivă.

Sursa: bcmures.com

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!