Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dani Popescu se numără printre românii care vor juca la CSO Voluntari și în sezonul viitor

Eduard Popa

Eduard Popa
27.08.2018

dani popescu voluntari

CSO Voluntari a anunțat o parte din jucătorii pe care se va baza de sezonul viitor. Printre ei se numără și doi veterani cunoscuți publicului de baschet din România, precum Dani Popescu și Vlad Dumitrescu. Cei doi continuă astfel la echipa ilfoveană, după ce au făcut parte din lotul formației și sezonul precedent.

Dani Popescu a mai jucat la nivel de club pentru Rapid București, Steaua București, CS Otopeni, BCM U Pitești, CSM Oradea și BC Mureș. El are 174 de meciuri la activ în LNBM, cu medii de 4,1 puncte, 2,3 pase decisive și 2 recuperări pe întâlnire. El a ajuns la CSO Voluntari în iarna acestui an, după ce în ultimele sezoane a întâmpinat mai multe probleme din cauza accidentărilor.

Un alt veteran din lotul Voluntariului va fi, potrivit surselor totalbaschet, fostul jucător al celor de la Dinamo București, Cezar Stănescu. În sezonul precedent a strâns 30 de meciuri în LNBM, cu 8,4 puncte, 3,7 pase decisive și 3,2 recuperări pentru formația clasată pe ultimul loc. El are în total 182 de meciuri în Liga Națională.

De asemenea, la CSO Voluntari va continua și căpitanul formației, Vlad Dumitrescu, fost jucător în LNBM al celor de la Asesoft Ploiești și Olimpia Baia Mare.

Totodată, din lotul Voluntariului vor mai face parte, potrivit surselor noastre, și tinerii Cristi Mâinea, Mircea Neagoe (amândoi ex-Dinamo) și Tudor Gîrbea (component al naționalei U20, fost BC Mureș). Totodată, pagina oficială de facebook a celor de la Voluntari a anunțat transferurile lui Robert Marin și Mihai Drăgilă.

Totodată, 4 jucători străini vor face parte din lotul lui CSO Voluntari, cel mai sonor nume fiind cel al lui Trey Ziegler care în sezonul precedent a jucat la U-BT Cluj.

CSO Voluntari va evolua în cea de-a 2-a grupă valorică a Ligii Naționale – ediția 2018/19, unde vor juca împotriva celor de la CSM Mediaș, Athletic Constanța și Cuza Sport Brăila.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!