Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon şi Mladen Pantic, remarcaţii principali în partida cu SCM U Craiova

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
08.12.2014

În urma reuşitei pe teren propriu a bihorenilor cu scorul de 76-68, cei mai buni jucători ai acestora au fost Daniel Dillon şi Mladen Pantic.

În cele 32 de minute petrecute în această partidă, australianul Daniel Dillon a izbutit o nouă performanţă personală, la finalul jocului fiind jucătorul cu cele mai multe puncte, pase decisive şi recuperări. Aportul său semnificativ a fost reprezentat de cele 14 puncte marcate, 9 recuperări şi 8 pase decisive, având 28 ca indice al eficienţei.

Pivotul orădenilor, Mladen Pantic a contribuit la acest triumf al formaţiei de pe malul Crişului Repede cu 20 de puncte, 4 recuperări şi o pasă decisivă, încheind cele 23 de minute jucate pe teren cu un coeficient de 21 la eficienţă. De remarcat la acesta este faptul că a fost jucătorul cu cel mai bun procentaj de la aruncările libere, reuşind să marcheze 4 din 5 aruncări.

Aceasta a fost cea de-a 6-a victorie pentru băieţii lui Cristian Achim în acest sezon, următoarea partidă urmând să se desfăşoare în deplasare pe terenul celor de la BCM U Piteşti.

foto: Alex Moș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!