Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon: „BC Mureș are foarte multe arme ofensive”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.03.2014

Una dintre cele mai interesante confruntări ale etapei în Liga Națională masculină se va da la Oradea între CSM-ul din localitate și BC Mureș. Unul dintre jucătorii de bază ai bihorenilor, australianul Daniel Dillon, a spus în câteva cuvinte ce așteptări are de la acest duel.

„Pentru noi, disputa cu BC Mureș reprezintă o bătălie foarte dificilă. Mureșenii au un lot cu foarte multe arme ofensive, dar dacă noi vom reuși să controlăm acest aspect se vor vedea și rezultatele într-un final”, a declarat succint Dillon pentru TotalBaschet

Daniel Dillon a jucat de fiecare dată în această stagiune de LNBM pentru CSM Oradea, acumulând medii de 11.2 puncte, 4.0 pase decisive, 3.0 recuperări, 0.8 intercepții, 2.5 mingi pierdute și un indice la eficiență de 11.7, totul în 26:50 minute petrecute în teren. Din punct de vedere al procentajelor, sportivul are 54.0% (68/126) din interiorul semicercului, 32.6% (15/46), respectiv 75.0% (54/72). 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!